eHealth – servicii medicale fără bariere

Medici care pot accesa mai uşor înregistrări medicale ale pacienţilor, primesc imediat rezultatele analizelor chiar din laborator şi trimit reţetele direct către farmacie. Acces la îngrijire medicală, indiferent de zona geografică, graţie sistemelor inovative de telemedicină şi îngrijire personală. Autorităţi publice şi spitale din ţări diferite, care colaborează îndeaproape pentru accelerarea formalităților în cazul administrării unui tratament mai eficient în străinătate. Într-un cuvânt: eHealth.

Agora Group organizeaza pe 8 iulie la Bucureşti Conferinţa eHealth 2010, un eveniment ce se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Sănătății și îşi propune să prezinte soluţii IT&C şi de finanţare concrete pentru domeniul sistemului de sănătate din România, să ducă la o mai bună conştientizare a problemelor şi posibilelor soluţii din sistem. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 10.00.

Conferinţa eHealth 2010 va oferi un cadru pentru schimbul de idei între specialiştii din sistem, reprezentanţii autorităţilor publice centrale din domeniu şi furnizorii de tehnologie, abordând o serie de subiecte de interes în domeniu, precum prescripţia electronică, cardul de sănătate, fişa pacientului sau interoperabilitatea între sisteme şi interoperabilitatea transfrontalieră.

Participarea este GRATUITĂ.

Persoană de contact: Marina Enache, Events Manager Agora Group, tel: 021.330.92.82, e-mail: conferinte[at]agora.ro