Eclipse Demo Camp în 28 iunie la Bucureşti

 Prima ediţie Eclipse DemoCamp organizată în Bucureşti este coordonată de Freescale Semiconductor şi va avea loc în 28 iunie, începând cu ora 15.00, la sediul companiei, din str. Tudor Vladimirescu nr. 45, TATI Business Center.

Eclipse DemoCamp  este un eveniment informal care se adresează entuziaştilor Exclipse interesaţi să facă demonstraţii şi să împărtăşească experienţa în această direcţie. Demonstraţiile pot fi proiecte de cercetare, proiecte Eclipse open source, aplicaţii sau produse comerciale create prin folosirea Eclipse. Evenimentele Eclipse DemoCamps din toată lumea vor fi organizate anul acesta în iunie pentru a celebra lansarea Helios de la sfârşitul lunii.

Dacă sunteţi interesaţi să luaţi parte la Eclipse DemoCamp ca participant sau cu o prezentare, vă invităm să transmiteţi un email pe adresele teodor.madan@freescale.com sau cristina.petrescu@freescale.com.

Mai multe detalii despre prezentările din cadrul evenimentului sunt disponibile la adresa http://wiki.eclipse.org/Eclipse_DemoCamps_Helios_2010/Bucharest

Detalii despre eveniment:

Coordonate: Luni, 28 iunie 2010, 15.00-18.00

Organizator: Freescale Semiconductor Romania

Locaţie: Sediul Freescale Semiconductor, Tati Business Center, Str. Tudor Vladimirescu 45, Bucureşti

Audienţa: Software Engineers, Software Architects, utilizatori Eclipse

Freescale este membru al Eclipse Foundation şi este implicată active în platformele Eclipse platforms şi în proiecte CDT. In România, Freescale dezvoltă premiatul CodeWarrior® Development Studio, un mediu de dezvoltare complet integrat care furnizează un cadru visual şi automatizat pentru accelerarea dezvoltării unor aplicaţii embedded complexe.