e-Nforma a ajuns la cea de-a 4 ediție

e-nforma 2013Conferința despre e-learning este organizată de cel mai mare provider de soluții e-learning din lume, SkillSoft, și de partenerul român The e-learning Company. Această ediție a e-Nforma este cea mai importantă nu doar pentru că duce mai departe tradiția unui eveniment care tinde să devină unul de referință în domeniu dar și pentru că în acest an vor participa cele mai importante personalități la nivel internațional din zona e-learning prezente vreodată în România.

Atenție: Accesul la eveniment se face pe baza înscrierii și confirmării acestei înscrieri. Nu există taxă de participare.

Printre prezentatori se numără și John Ambrose, Senior Vice President, Corporate Development & Emerging Business la SkillSoft. John este unul din profesioniștii de referință în zona e-learning, ideile lui au schimbat pentru totdeauna modul în care învățăm. Veți descoperi un personaj carismatic și foarte plăcut care îmbină perfect un mesaj de cea mai bună calitate cu un stil de prezentare cu impact maxim.

Tim Hildreth Vice President, Product Marketing, Content Products la Skillsoft și Stephanie Pyle Senior Director, Product Marketing la Skillsoft vor confirma statutul SkillSoft de lider în domeniul e-learning dar și al ideilor din zona tehnologică.

Nu uitați că după sesiunea de dimineață urmează, de la 14.00 – la 14.45 două workshopuri la care trebuie să vă înscrieți separat:

  • Unul este dedicat oamenilor de IT care pot afla informații importante despre certificările acoperite de soluțiile Skillsoft
  • Celălalt este adresat specialiștilor de HR care vor să obțină informații adiționale relevante despre eficientizarea procesului de training din cadrul organizațiilor lor.

Pentru a confirma calitatea evenimentului e-Nforma, trebuie reamintit faptul că la ediția din 2012 a e-Nforma una dintre prezentări a fost susținută de Ioana Lupașcu și Claudiu Cornoiu de la Unicredit Bank, organizație care folosește soluțiile SkillSoft, iar această prezentare a fost foarte apreciată de reprezentanții SkillSoft, astfel încât Ioana și Claudiu au fost invitați la evenimentul regional EMEA desfășurat la Lisabona unde au reușit performanța să aibă, probabil, cea mai bună prezentare a conferinței. E-Nforma este, așadar, locul unde se crează lucrurile memorabile.