E-Government and SEEITA Open Days Conference

seeitaMASIT  organizeaza in perioada 24-25 octombrie 2013, in Skopje, Macedonia, Conferinta E-Government and SEEITA Open Days www.seeita.org , eveniment devenit traditional.

Organizatorii invita pe cei interesati sa sustina o prezentare in cadrul evenimentului sa isi impartaseasca bunele practici si proiectele de succes in fata unei audiente reprezentand mai multe tari si companii din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor din regiune. Pentru prezentari sunt disponibile atat sloturi comerciale cat si non-comerciale.

Subiecte abordate in cadrul conferintei :

  • E-Government prin inovatie, antreprenoriat si transfer de expertiza si experienta
  • Cloud computing
  • Mobile technologies
  • Outsourcing partnerships

Documentatia completa despre conferinta si formularul pentru participarea ca vorbitor in cadrul conferintei pot fi descarcate aici. Formularul pentru participarea ca speaker trebuie transmis pana pe 17 septembrie 2013 pe adresa de mail contact@masit.org.mk . Comitetul de organizare MASIT va evalua propunerile pentru a se asigura ca exista compatibilitate cu subiectele propuse si va reveni cu raspunsuri individuale.

Editia de acest an a Conferintei E-Government and SEEITA Open Days include si o sectiune speciala  organizata de MASIT in colaborare cu Ministerul Societatii Informationale si Administratiei, Ambasada Frantei, Ubi France si Adetef. Evenimentul este o oportunitate de agregare a eforturilor sectorului guvernamental si ale industriei IT&C din Macedonia si Franta. La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai comunitatii IT&C din Macedonia si din Franta, companii IT&D din regiune, precum si organizatii locale sau internationale interesate.

Pentru a participa la eveniment, va invitam sa va inregistrati online pe www.seeita.org pana pe 24 septembrie pentru a beneficia de pretul redus de 50 Eur + 18 % TVA.