Dezbatere “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?”- joi, 26 septembrie, Cluj Napoca

 Vă invităm să luați parte la o dezbatere organizată în comun de ANIS, ARIES Transilvania și Cluj IT Cluster cu tema “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?”.

Intâlnirea face parte din suita evenimentelor Business Days Cluj Napoca și va avea loc joi, 26 septembrie, începând cu ora 18:30, la Grand Hotel Italia din Cluj.

Obiectivul întâlnirii este să provoace o discuție în cadrul comunității IT despre premisele activității de cercetare și inovare, instrumentele de susținere a acesteia în cadrul companiilor și previziunile de creștere a industriei.

Dezbaterea va fi facilitată de dl. Andrei Pitiș, Președintele ANIS, dl. Marcel Borodi, Președinte ARIES Transilvania și dl. Alexandru Tulai, Președintele Consiliului Director al Cluj IT Cluster.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai companiilor IT din Cluj și din regiune.

Accesul la eveniment este gratuit, însa este condiționat de înregistrarea prealabilă.

Important : Participanții la această întâlnire beneficiază de discount preferențial pentru înregistrarea ca participant la suita de evenimente Business Days Cluj Napoca, care se desfășoară în perioada 25-26 septembrie și este găzduită de Grand Hotel Italia Cluj Napoca.

Pentru inregistrare, detalii si pentru a obține codul de discount Business Days Cluj Napoca, vă invităm să luați legătura cu Valerica Dragomir (ANIS), valerica.dragomir@anis.ro, 0740.140.505.