Conferintele Agora: Soluţii New Business (Saas, Cloud Computing), 27 oct, Bucureşti

In cadrul parteneriatului ANIS cu Conferinţele de tehnologie Agora, vă invităm să  participaţi la următorul eveniment din acest ciclu: Conferinţa de Soluţii New Business (Saas, Cloud Computing), 27 octombrie 2010, Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia. 

Conferinţa Agora dedicată cloud computing şi Software as a Service (SaaS) are menirea de a prezenta utilizatorilor curenţi sau potenţiali de IT sub formă de „nor” sau de serviciu dedicat care este oferta tehnologică reală de pe piaţa românească în acest moment, dar şi care sunt avantajele legate de adoptarea unor asemenea soluţii.

Detalii despre programul evenimentului pot fi consultate la adresa: http://www.agora.ro/conferinta/solutii-new-business-saas-cloud-computing 

Important: Participarea la conferinţele organizate de Grupul Agora este gratuită pentru reprezentanţii instituţiilor publice, ai companiilor partenere şi ai companiilor potential interesate de achiziţionarea produselor şi serviciilor prezentate. 
Reprezentanţii companiilor care se află în competiţie cu companiile partenere în domeniul produselor şi serviciilor prezentate în cadrul conferinţei pot participa doar în schimbul achitării unei taxe de 500 ron (TVA inclus).
In virtutea parteneriatului încheiat cu ANIS, membrii asociaţiei beneficiază de o reducere de 20% a taxei de participare.

Pentru a putea beneficia de reducerea de 20%, înscrierea trebuie să se facă prin intermediul ANIS. Contact: Valerica Dragomir, v.dragomir[at]anis.ro.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să luaţi legătura cu Marina Enache, Events Manager, marina.enache[at]agora.ro.