Conferința „Smart City – Future City – Connected City”

smart city 2În data de 27 iunie 2013, la Academia Română, va avea loc la conferinţa “Smart City – Future City – Connected City” în vederea identificării oportunităților de colaborare pentru un Oraș Inteligent al viitorului în industriile IT&C și Media, alături de o delegaţie la cel mai înalt nivel din Dubai Internet and Media City.

Reprezentanţii Ministerului pentru Societatea Informațională, ANCOM, Delegației Comisiei Europene la București, ICI București, Academia Română și marile companii IT&C vor contribui la indentificarea modului prin care Bucureștiul poate deveni un oraș inteligent European.

 Conferința de o zi include lectori speciali, sesiuni de workshop și networking, combinând interactivitatea publicului cu discursuri la nivel înalt. Se vor discuta puncte de inovare – cheie cu furnizorii de tehnologie pe o parte și orașele ca utilizatori pe altă parte în încercarea de a identifica cele mai bune modalități de colaborare și idei de proiect, cu accent pe implementarea inovațiilor din IT&C în sectoare ca mobilitatea urbană, aplicațiile industriale, conectarea locuințelor, transportul public și distribuția energiei.

Conferința “Smart City – Future City – Connected City” vă oferă posibilitatea de a descoperi cele mai noi progrese din lumea inovațiilor sustenabile, atât de la orașe cât și de la lideri de corporații care vor prezenta proiecte și soluții Smart.

Pentru mai multe detalii şi informaţii puteţi accesa situl evenimentului.

Etichete: