Conferinţa OpenAgile, Hotelul Ramada, Iași – 31 Martie

Pe data de 31 Martie la Hotelul Ramada din Iași conferința OpenAgile (www.openagile.ro) iți oferă șansa să discuți cu speaker internaționali, lideri în IT software și mod de organizare, dezvoltatori, testeri și manageri pasionați de ceea ce fac și, pe scurt, este o ocazie unică de a împărtăși sau a găsi răspunsuri la problemele de zi cu zi.

CALL FOR SPEAKERS
Tema conferinței este AGILE & LEAN: WHAT WE’VE LEARNED, iar sub această temă invităm vorbitorii să împărtășească lecții practice învățate de-a lungul carierei lor.

Pentru a fi vorbitor la OpenAgile Iași vă invităm să ne trimiteți un rezumat al prezentării sau chiar variant finală și o biografie personală. Termenul pentru înscrieri este 5 Martie iar selecția finală va avea loc pe 12 Martie.

Unul dintre vorbitorii internaționali de anul acesta este ANDREEA PROVAGLIO. Andreea are 20 de experiență in domeniul IT și are o experiență bogată ca vorbitor la conferințe.

În prezent, activitatea sa este canalizată în direcția adopției metodologiilor Agile și Lean cum ar fi Scrum, Kanban sau Extreme Programming (XP), dezvoltarea competențelor sociale ale echipelor și organizațiilor și coaching de dezvoltare software pe platformele Java/J3EE.

OPEN SPACE
În sesiunea Open Space poți prezenta sau propune teme de discuție la alegerea ta. Participanții sunt încurajați să folosească regula celor două picioare: ‘dacă te simți într-o situație în care nu înveți nimic nou sau nu mai poți contribui cu nimic, folosește-ți cele două picioare să te muți la o altă discuție’.

AUDIENȚA
Conferinţa se adresează în principal industriei software din România, inclusiv integratorilor şi proiectelor de mentenanţă software: factori de decizie, manageri de proiect, lideri de echipe, testeri, programatori, web designeri, ingineri de sistem, precum şi tuturor celor interesaţi de IT&C. Sunt bineveniţi şi clienţi ai companiilor de software care doresc să înţeleagă domeniul pentru o colaborare mai bună cu furnizorii lor, precum şi profesori, personal academic sau membri ai mass-media.

Pentru program și înregistrarea la conferință, vizualizați documentul, Conferința OpenAgile, ediția a IV-a.