Parteneriat ANIS: Conferinţa How to Web, 3-4 noiembrie, Bucureşti

ANIS anunţă parteneriatul cu How to Web, cea mai importantă conferinţă dedicată domeniului online din Sud-Estul Europei, care va avea loc la Bucureşti pe 3 şi 4 noiembrie, la Hotel Intercontinental.

Speakeri şi invitaţi
Organizatorii au confirmat participarea la conferinţă şi prezenţa pentru prima dată în România a unor oameni de afaceri, dezvoltatori de proiecte şi investitori, personalităţi în domeniul online.
Dintre aceştia:

Lista celor 20 de speakeri internaţionali confirmaţi poate fi consultată aici: http://www.how-to-web.net/speakers/

Program şi oportunităţi
Structura conferinţei permite participanţilor accesul la prezentările speakerilor, dar şi interacţiunea directă cu aceştia în zona special amenajată.
Subiecte ca dezvoltarea afacerilor şi tendintele globale în mediul online, customer development, product development, internaţionalizarea afacerilor, PR şi marketing online, finanţarea proiectelor din domeniu sunt incluse în agenda evenimentului.
Oportunităţile de networking nu vor lipsi, atât pe parcursul celor două zile ale evenimentului, cât şi la evenimentele informale din fiecare seară a conferinţei.

Taxe de participare şi reduceri
Biletele de acces la eveniment au pretul de lista de 201 Eur + TVA.
In acest moment, există un număr limitat de bilete de acces la un preţ promoţional de 161 Eur (+ TVA).

Membrii ANIS beneficiază de o reducere suplimentară de 10% din preţul biletelor la momentul achiziţiei.
Pentru a beneficia de acest discount şi de preţul promoţional, înscrierea la eveniment trebuie făcută prin intermediul ANIS.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare: Valerica DRAGOMIR, v.dragomir@anis.ro, 021-312.13.97, 0740.140.505.