Conferinta ‘Blockchain – Disruptive Innovation’, 8 iunie

In cadrul demersurile institutionale de promovare a noilor tehnologii pentru mediul de afaceri, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, (CCIR) in parteneriat cu C.O.S. PTE LTD – un startup fintech cu sediul in Singapore, organizeaza, in data de 08.06.2017, la CCIR Business Center, sala Aurel Ghibutiu, incepand cu ora 9:00, conferinta „Blockchain – Disruptive Innovation.

Tema principala a evenimentului o reprezinta solutia Crypto One Stop Solution, o platforma multifunctionala care acopera toate nevoile utilizatorilor de criptocurrency.

Criptocurrency este un sistem de plati digitale sigure prin emiterea de monede electronice, cea mai cunoscuta moneda virtuala fiind Bitcoin-ul, aceasta insa neffind si singura moneda virtula, aspecte ce vor fi dezbatute la conferinta Blockchain – Disruptive Innovation.

Printre reprezentantii care au confirmat deja participarea la acest eveniment se numara:

  1. Anson Zeall-CEO ACCES (Singapore’s Cryptocurrency and Blockchain Industry Association)
  2. Zack Piester – Co-founder Intreprid Ventures- Hong Kong
  3. Peter Sundstrom – IT Infrastructure Expert
  4. Rune Evensen –  COSS Pte Ltd
  5. Andrei Popescu – COSS Pte Ltd
  6. Dan Cearnau – UdevOffice
  7. Adrian Badea – ZebraPay
  8. John Chrissoveloni – CardBlue

In acest context, ne face o deosebita placere sa va invitam sa participati, la conferinta cu tema „Blockchain – Disruptive Innovation„, fiind convinsi ca implicarea dumneavoastra va aduce consistenta atat evenimentului cat si rezultatului urmarit, acela de a face cunoscute beneficiile  tehnologiei blockchain in Romania.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru informatii suplimentare si inscriere, persoana de contact este doamna Rodica Virtopeanu, email: rodica.virtopeanu@ccir.ro, telefon: 0724.355.355.

Pentru mai multe detalii despre Blockcon, va invitam sa accesati link-ul: http://blockcon.tech/.

Etichete: , ,