Conferința Anuală a Comunității Române de Testeri, 15 – 16 mai, Cluj – Napoca

rtc 2014În perioada 15-16 mai va avea loc Conferința Anuală a Comunității Române de Testeri (The Romanian Testing Comunity Annual Conference). Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, oraș în care se pun bazele viitorului „Silicon Valley” al României – Cluj Inovation City, un adevărat propulsor al dezvoltării industriei IT din țară, prin investițiile atrase estimate la aproape 300 de milioane de euro.

Conferința a debutat în 2012, în primul an participând 200 de profesioniști din domeniul testării de software. Aceștia au asistat la prezentările a cinci speakeri: 3 internaționali și doi din România.  În 2013, cifrele au crescut semnificativ: 8 speakeri internaționali, 15 companii partenere și 250 de participanți.

La evenimentul de anul acesta sunt așteptați peste 300 de oameni din industria IT, iar pe parcursul celor două zile ale evenimentului, vor putea asista la prezentările a 21 de nume importante din domeniul testării software din 7 țări. Printre aceștia se află Tony Bruce, Andy Glover, Simon Knight, Kiran Karnad și Jan Jaap Cannegieter. Evenimentul din acest an acoperă o varietate de tematici. De la abordări tehnice despre industria Mobile și testare automată, până la impactul în societate a activităților de testare software și securitatea aplicațiilor.

Romanian Testing Conference este cea mai mare conferință din România dedicată testerilor și se află în top 3 evenimente de acest fel în Estul și Sud-Estul Europei. Pentru detalii suplimentare despre program și tematică , puteți vizita site-ul conferinței, www.romaniatesting.ro. Lista partenerilor la eveniment este încă deschisă, deci puteți opta să sustineți acest eveniment alegând unul dintre cele 3 tipuri de parteneriate existente, care să răspundă nevoilor de promovare ale companiei dumneavoastră.

RTC 2014 este un eveniment al companiei RTC QA Consulting și este organizat în parteneriat cu RB Events. Partenerii evenimentului sunt ISDC, Betfair, iQuest, Fortech, Endava, Netmatch, Accenture (Evoline), SDL, LiveRail, Arobs, Keytorc și Honda Cluj(Polimob) însă lista lor nu este finalizată încă.

Puteți lua legătura cu organizatorii acestui eveniment via email la contact@romaniatesting.ro, info@romaniatesting.ro sau la unul din telefoanele +40745328302 sau +41797999071.

Etichete: