Conferința Afaceri.ro Brașov: noi metode de stimulare a inovației și tehnologiei, vineri, 27 iunie 2014

Banner Conferinta Afaceri.ro Brasov 220x220pxPe 27 iunie, Hotel Cubix, Bd.Saturn, Nr.47, va fi gazda celei de-a doua ediții a Conferinței Afaceri.ro Brașov, organizată de Arhipelago Interactive, Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (APEC) și PRIME Brașov, eveniment dedicat noilor metode de stimulare a inovației și tehnologiei.

“La Conferința Afaceri.ro Brașov 2014 avem alături de noi companii de renume, antreprenori cu experiență și analiști economici care vor vorbi despre modul în care antreprenoriatul și noile tehnologii contribuie la dezvoltarea regionață”, a declarat Marius Alexa, CEO Arhipelago.

Printre speakerii care vor lua cuvântul în cadrul conferinței se numără: Elisabeta Moraru – Industry Manager Google, Sinica Alboaie – Fondator Axiologic, Alexandru Lazescu – Analist economic, Dana Ghinet – Manager partener la Acces Project Investments, Iana Albert și Bogdan Secara – Consultanti Active Business Plus.

In cadrul Conferinței Afaceri.ro Brașov va avea loc lansarea cărții “Cei care schimbă jocul: Cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care se bat cu multinaționale” – de Mona Dirtu și Andreea Roșca.

Tot în cadrul evenimentului va fi lansată și aplicația Android Afaceri.ro, o sursă de știri pentru participanții la conferințele Afaceri.ro și pentru oamenii de afaceri din România.

Programul evenimentului, informații despre invitați, dar și alte detalii despre Conferința Afaceri.ro Brașov 2014 sunt disponibile pe pagina web: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-27-iunie-2014/.

Taxa de participare la eveniment este de 50 lei care acoperă costul consumației. Pentru a rezerva un loc, completați formularul de inscriere: http://goo.gl/GBABlw.

Pentru informații suplimentare, înscrieri la conferință sau parteneriate ne puteți contacta la adresa evenimente@arhipelago.com.

Etichete: