Conferința Regională de Consultanță Constanța 2010

AMCOR, în parteneriat cu  Business Advisory Services Programme (BAS România), și cu sprijinul firmei de consultanță  Pletea&Asociații Constanța, organizează în data de 1 iulie, la hotelul IAKI Mamaia (sala Madrid), conferința Consultanța în management, sprijin pentru organizații.

Conferința de consultanță își propune să ofere participanților informații utile privind selectarea consultanților și utilizarea serviciilor de consultanță în management, informații despre consultanța în managementul proiectelor, managementul crizei, despre gestionarea așteptărilor și a relației beneficiarilor de servicii de consultanță cu consultanții în management.

Reprezentanții programului BAS România vor prezenta stadiul implicării programului în dezvoltarea pieței de consultanță din România (perioada 2006-2010), iar reprezentanții programului BAS Moldova vor prezenta proiecte de consultanță de succes din domeniul turismului.

Conferința va fi succedată de o sesiune de networking și lunch și o sesiune de discuții între reprezentanții AMCOR și reprezentanții programelor BAS România și BAS Moldova.

Pentru o imagine completă asupra agendei și a speakerilor prezenți la conferință, consultați invitația.

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru înscriere, persoanele interesate sunt rugate să completeze și să transmită formularul de înregistrare până luni, 28 iunie.

Etichete: