Cluj-Napoca Business Days, 27-28 iunie 2012

Cea de-a şaptea ediţie din suita de evenimente  Business Days, cea mai importantă conferinţă de business din Romania, va avea loc la Cluj-Napoca în 27-28 iunie  şi va fi găzduită de Grand Hotel Italia.

La Cluj Napoca,  Business Days îşi propune să reunească peste 500 de participanţi manageri, speakeri şi antreprenori de success din Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timişoara, Bucureşti şi din  Europa.

Structura  evenimentului  va include  4 conferinţe, 16 workshopuri tematice, 4 mese rotunde şi 4 sesiuni de networking.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat la adresa: http://cluj-napoca.businessdays.ro/program/

Modalităţile de acces la eveniment sunt flexibile şi variate, costurile de participare pornind de la 50 Euro (acces la un singur workshop) şi până 100 Euro (tichet VIP 2 – acces complet la conferinţe şi workshop-uri şi la toate manifestările satelit).

IMPORTANTmembrii ANIS beneficiază de un discount de 15% la taxa de participare. Pentru a obţine codul de discount, vă invităm să trimiteţi un scurt mesaj la adresa v.dragomir@anis.ro.

 Pentru înscriere, vă invităm să accesaţi: http://cluj-napoca.businessdays.ro/inscriere/

 Temele ce vor fi abordate în cadru ediţiei Business Days Cluj-Napoca includ subiecte de actualitate ca:

  • Viitorul – noi provocări pentru mediul de afaceri, Succesul în noua paradigmă economică, antreprenoriat şi management de success, Leadership în vremuri tulburi
  • Mese rotunde sau dezbateri moderate: strategii antreprenoriale, outsourcing – sau cum să-ţi alegi consultantul potrivit, PR şi comunicare, managementul modern al resurselor umane,
  • Workshopuri cu o aplicabilitate practică imediată: Business Agility, Business Games, Decizii inteligente în afaceri, Puterea relaţiilor în afaceri, Stategii de business networking, Managementul riscurilor în proiecte,  Negocierea cu clienţii dificili, Public speaking pentru antreprenori şi manageri, Analiza competiţiei şi strategii de poziţionare pe piaţă, Leadership şi motivarea echipei, Strategii de vânzare în social media, etc.

 Structura ediţiei de la Cluj-Napoca Business Days:

  • 4 conferinţe
  • 16 workshopuri
  • 4 mese rotunde – dezbatere-moderată
  • 4 sesiuni de business networking: sesiuni open, sesiuni de microîntâlniri, sesiune de coaching, VIP networking
  • expozitie tematică
  • degustare de vinuri celebre şi prezentare de modă.

 Pentru informaţii detaliate despre eveniment, vă invităm să vizitaţi situl conferinţei: http://cluj-napoca.businessdays.ro/