Cluj IT Innovation Days 2013

invitatie clujIT
Cluj IT Innovation Days este un eveniment regional organizat cu scopul de a facilita dezvoltarea legăturilor de afaceri cu parteneri internaționali și pentru a consolida comunitatea IT locală.

Evenimentul va reuni directori executivi, manageri din companiile IT din Cluj și din alte centre IT din regiune, specialiști business development, reprezentanți ai instituțiilor publice locale, reprezentanți ai guvernului României,  reprezentanți ai mediului universitar, delegați ai ambasadelor străine și ai rețelelor de afaceri international, prezentând oportunităţi de afaceri şi pieţe noi, parteneriate, inovare prin proiecte de cercetare – dezvoltare sau investiţii in Cluj IT Innovation City.

Pentru mai multe detalii şi înregistrare vizitati situl www.clujit.ro sau trimite-ţi un email pe adresa contact@clujit.ro.

Cluj IT este o asociere de tip cluster compusă din organizații active în domeniul tehnologiei informațiilor: companii furnizoare de servicii și soluții software, instituții din sectorul academic, organisme publice și alte organizații catalizatoare. Dezideratul grupului este creșterea competitivității sectorului IT și poziționarea brandului Cluj IT și, implicit, a României, drept un furnizor de soluții software de renume la nivelul Europei de Est.