Cluj Business Days 2017, 5-6 iulie

Business Days organizeaza evenimentul Cluj Business Days 2017,  in 5-6 iulie, la Impact Hub si Liberty Technology Center. 

Keynote Speakerii evenimentului sunt Jim Bagnola, executive coach in leadership si unul dintre cei mai apreciati speakeri straini in Romania si Efrat Avnor, top consultant la nivel global in performanta organizationala. Dintre speakerii romani, ii mentionam pe Silviu Hotaran, ce va sustine un masterclass pe tema managementul sanselor si Sabin Gilceava, top consultant in negociere. Speakerii confirmati la eveniment sunt vizibili pe site: https://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-Business-Days-2017/Speakeri.

Pentru inscriere accesati pagina : https://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-Business-Days-2017/Inscriere.

Seria de evenimente Business Days este destinat antreprenorilor, managerilor si profesionistilor. Scopul acestor evenimente este de a oferii inspiratie, experienta si oportunitati oamenilor de afaceri din regiunea in care are loc.

Fiecare eveniment Business Days se desfasoara pe durata a 2 zile si este impartit in 3 sectiuni:

  • sectiunea de dezvoltare personala
  • sectiunea de dezvoltare profesionala
  • sectiunea de dezvoltare a afacerii

Fiecare zi din cadrul unui eveniment Business Days contine 5 sloturi de manifestari de cate 4 sesiuni care se desfasoara in paralel, fiecare sesiune avand o durata de 100 de minute.

SECTIUNEA DE DEZVOLTARE PERSONALA

– se adreseaza antreprenorilor, managerilor, profesionistilor si tinerilor care sunt preocupati in principal de dezvoltarea personala, care cauta inspiratie, care vor sa inteleaga trendurile si tendintele care definesc si redeseneaza mediul economic si social, care vor sa perceapa mai bine oportunitatile si amenintarile care se ascund in valurile de schimbari produse de inovatie, de tehnologie, de digitalizarea lumii pe toate nivelele sale.

– aceasta sectiune din cadrul evenimentului este format din 10 sesiuni plenare si sesiuni speciale, de cate 100 de minute, la care participa cate 6 speakeri, fiecare avand un slot de prezentare de cate 15 minute.

– sesiunile sunt urmate de pauze de cafea de cate 20 de minute, cu exceptia pauzei de pranz care are o durata de 50 de minute.

FACILITATI DE ACCES

STUDENTII, ELEVII si PREFESORII au reducere de 50% – folosind codul de voucher STUDENT50 (este nevoie de un carnet de student/elev sau legitimatie de profesor valabil care trebuie prezentat la receptia evenimentului, la ridicarea badge-ului si la perfectarea formalitatilor de check-in)
PARTICIPANTII LOIALI la evenimentele Business Days pot beneficia de reducere de 25%(participantii loiali sunt rugati sa contacteze colegii din departamentul relatii cu clientii pentru a primi un cod de voucher valabil)

– exista doua perioade de early-bird cu 20% si 10% reducere;
– exista discounturi de volum intre 5% si 15% pentru cazurile in care vin mai multi participanti din partea unei organizatii;

Etichete: ,