Claudiu Vrînceanu vorbește la Venture Mentoring despre comunicare pentru StartUp-uri

claudiuvrinceanuClaudiu Vrînceanu, redacor șef al publicației online de business Wall-Street.ro, va participa la cea de-a patra întâlnire Venture Mentoring din 2013: ”Comunicare pentru start-up-uri: ce poveste așteaptă un jurnalist de la un antreprenor”, ce va avea loc pe 11 aprilie, începând cu ora 15.00, la sediul Fundatiei Post-Privatizare.

 În 2012, Fundația Venture Connect a lansat noi programe de interes pentru antreprenori și investitori: Venture Mentoring – întâlniri de mentorat și AngelConnect.ro – comunitate de business-angels ce reunește membri din România și Europa de Sud-Est.

Claudiu Vrînceanu este redactor-șef al publicației online de business Wall-Street.ro, jurnalist cu peste 8 ani experiență și cu o atenție deosebită pentru spiritul antreprenorial și afacerile românești. Din 2011, Claudiu este moderator și realizator al emisiunii Start-Up Wall-Street, un talk-show care se adresează antreprenorilor și celor ce doresc să înceapă un proiect pe cont propriu. De asemenea ,Claudiu este membru în Board-ul Global Entrepreneurship Week și membru al Fundației Romanian Business Leaders.

Venture Mentoring presupune întâlniri bi-lunare cu un mentor adus de Fundația Venture Connect, care se întâlnește cu antreprenorii ce au nevoie de răspunsuri şi soluţii la problemele de business pe care le întâmpină. În cadrul fiecărei sesiuni, într-un mediu prietenos și degajat, antreprenorii îşi pot prezenta proiectul precum şi întrebările pe care le au, primind sfaturi concrete în vederea dezvoltării sustenabile a companiei.

Sesiunea Venture Mentoring condusă de Claudiu Vrînceanu își propune să continue dezbaterea începută anul trecut, Comunicare si branding pentru StartUp-uri condusă de Iuliana Butuc-Cerchez (Corporate Affairs Officer GECAD Group), prezentând de data aceasta perspectiva unui om de presă. Workshop-ul din 11 aprilie va dezbate modul în care antreprenorii își pot prezenta afacerea, produsul sau serviciul în fața unui jurnalist, cum să își definească StartUp-ul pentru a genera un subiect de știre sau cum să își planifice strategia de comunicare.

Ca jurnalist de business, mă simt bine în preajma antreprenorilor cu care interactionez și despre care scriu zilnic și îmi face plăcere să vorbesc despre ei. Antreprenorii creează business-uri, generează locuri de muncă. Un antreprenor este un mijlocitor între capital și forța de muncă. Sunt atât de mulți antreprenori de valoare și care nu ies întotdeauna în față. Avem nevoie de noi modele și mă bucur să îi ajut să își promoveze mai bine afacerea”, spune Claudiu Vrînceanu, redactor șef al publicației Wall-Street.ro.

Prin întâlnirile Venture Mentoring, invitații Venture Connect își folosesc experiența și cunoștințele dobândite pentru a îndruma și sfătui antreprenorii prezenți.
Pentru mai multe informaţii despre Venture Mentoring şi modalitatea de participare în cadrul întâlnirii din 11 aprilie, vizitaţi www.ventureconnect.ro.

SURSA: Venture Connect

Etichete: