Cel mai așteptat eveniment de web design, SmartWeb Conference, revine cu a doua ediție

SmartWeb

În ultimii ani numărul specialiștilor web și front-end development s-a aflat într-o continuă creștere. Pentru a ține pasul cu tendințele internaționale, companiile se dezvoltă si creeaza noi locuri de muncă pentru profesioniștii din domeniu. În acest context, Evensys își propune să organizeze conferințe de specialitate la nivel internațional, ce le oferă practicienilor accesul la noi informații și networking de calitate cu experți recunoscuți din US, Canada, Germania, UK.

SmartWeb a fost în 2013 prima mare conferință internațională de web design desfașurată la București, care s-a bucurat de o mare apreciere în rândul profesioniștilor în web design și development, aducând noi idei și sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 și JavaScript.

Anul acesta, evenimentul se reîntoarce pe 22- 23 Septembrie, la Radisson Blue Hotel într-o formulă extinsă pe 2 zile și cu ambiții și mai mari la nivel de regiune.

Participanții vor avea ocazia să întâlnească unii dintre cei mai buni specialiști internaționali, printre care:  Harry Roberts, consultant, designer, developer; Ana Tudor, una dintre cele mai bune experte în CSS; Remy Sharp, fondatorul conferinței  londoneze de JavaScript Full Frontal; Bruce Lawson, Evanghelist la Opera; Vitaly Friedman, Co-fondator Smashing Magazine; Jeremy Keith, specialist în dezvoltarea platformelor web; Zoe Gillenwater, web designer;  Kaelig, Front-End Developer, The Guardian și Marko Dugonjić, Editor, Smashing Magazine.

Prima zi, 22 Septembrie, va fi dedicată workshop-urilor în care participanții își vor dezvolta abilitățile web alături de Harry Roberts, Consultant Arhitectura Front-end,  și Vitaly Friedman, Co-Founder,  Smashing Magazine. Cele două cursuri practice vor aborda Arhitectura CSS pentru proiecte mari și tehnicile avansate pentru Responsive Web Design.

Conferința va avea loc pe 23 Septembrie și va cuprinde 8 prezentări intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 și CSS3, CSS, JavaScript, dar și cele mai bune sfaturi și tehnici.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul: http://www.smartwebconf.com/

Pana pe 15  iulie biletele la eveniment pot fi achiziționate la prețuri speciale.