CEE Outsourcing and Shared Services Awards

ANIS este partener al evenimentului CEE Outsourcing and Shared Services Awards, care va avea loc pe 6 Februarie 2014 la Hotel Intercontinental Varsovia, Polonia.

Evenimentul consta intr-o Gala de Premiere si Forum, ce recunosc excelenta in firmele dezvoltatoare sau furnizoare de servicii asociate la cerere sau BPO din Europa Centrala si de Est in 2013. Pentru mai multe detalii vizitati situl http://ceeoutsourcingawards.com/.
La Gala de Premiere sunt asteptati peste 300 de manageri de top din Europa Centrala si de Est din firme dezvoltatoare sau furnizoare de servicii asociate la cerere sau BPO, precum si firme din Europa de Vest si SUA care considera Europa Centrala si de Est o buna destinatie pentru expansiune.

Firmele romanesti din sectoarele IT/ BPO/ SSC pot depune isi pot depune candidaturile pentru nominalizare (gratuit) la una dintre cele 20 de categorii la adresa: http://ceeoutsourcingawards.com/nominations.html.
Termenul limită pentru aplicari este vineri, 20 decembrie 2013.

Pentru inregistrare la eveniment accesati: http://ceeoutsourcingawards.com/attendance.html. Membrii ANIS beneficiaza de 15% discount la cumpararea biletelor.

Evenimentul este sustinut, de asemenea, de ABSL si ASPIRE (Romania), precum si de alte grupuri media din UK, SUA si Franta.
Pentru mai multe informatii despre participare sau sponsorizari luati legatura cu: Thom Barnhardt, tb@biznespolska.pl+48-508-143-963.