CEE Outsourcing and Shared Services Awards, 5 februarie 2015, Varsovia

ANIS este partener pentru al 2-lea an consecutiv al evenimentului CEE Outsourcing and Shared Services Awards, care va avea loc pe 5 Februarie 2015 la Hotel Intercontinental Varsovia, Polonia. Anul acesta ANIS este reprezentată și în juriu prin Valerica Dragomir, Director Executiv.

Evenimentul constă într-o Gală de Premiere și Forum, ce recunoaște excelența în firmele dezvoltatoare sau furnizoare de servicii asociate la cerere sau BPO din Europa Centrală și de Est în 2014. Lista scurtă pentru cele 26 de categorii poate fi văzută aici: http://ceeoutsourcingawards.com/templates/shortlist2015.php .

La Gala de Premiere sunt așteptați peste 300 de manageri de top din Europa Centrală și de Est, din firme dezvoltatoare sau furnizoare de servicii asociate la cerere sau BPO, precum și firme din Europa de Vest si SUA care consideră Europa Centrală și de Est o bună destinație pentru expansiune. Organizatorii se mândresc cu un proces de match making foarte eficient.

Pentru înregistrare la eveniment accesați: http://ceeoutsourcingawards.com/attendance.html .
Membrii ANIS beneficiază de 15% discount la cumpărarea biletelor.

Pentru mai multe informații despre participare sau sponsorizari luați legătura cu: Thom Barnhardt, tb@biznespolska.pl +48-508-143-963.