Business networking la superlativ la Iași Business Days

Suita de evenimente Business Days, adresate antreprenorilor și managerilor sosește în capitala Moldovei în 3-4 octombrie la Palas Mall Iași, cu o suită de 70 de speakeri de calibru locali  și naționali, din Iași, Bacău, Suceava, București, Cluj, Timișoara și cu un program bine structurat de 4 conferinte, 16 workshopuri, 4 mese rotunde  cu tematici   de actualitate adaptate la nevoille  mediulul de afaceri local și regional.

Iași Business Days este  cea de-a treia ediție de evenimente derulate în anul 2012, fiind precedată de alte două ediții de anvergură în Timișoara și Cluj, care au atras  un număr impresionant de participanți, 800 la fiecare ediție. Si pentru  ediția de la Iași organizatorii se asteaptă la un număr de 500 de participanți, antreprenori, manageri locali și regionali.

Pe langa scopul lor declarat de a dinamiza mediul de afaceri, oferind celor interesați de oportunități de dezvoltare profesională și personală, idei inspiraționale, analize pertinente, estimări ale trendurilor viitoare din diverse domenii și exemple motivaționale de la oameni care au reusit  in businessul lor,  evenimentele Business Days au fost concepute ca o platforma generatoare de oportunitati de business networking si sunt singurele in care se organizeaza sesiuni formale de business networking intre participanti.

“Unul dintre cei 4 piloni pe care se bazeaza succesul unui antreprenor este capacitatea de crea conexiuni și abilitatea de a le tranforma în oportunități.  Evenimentele Business Days, au fost create practic în jurul ideii de interacțiune și schimb de experiență între oamenii de afaceri care participă la o astfel de manifestare și aici nu mă refer exclusiv la participanți, ci și la speakeri și parteneri. Sunt rare evenimentele din România unde ai ocazia ca pe durata a două zile sa te intersectezi, să interacționezi, să schimbi impresii și să înveți din experiența a peste 70 de manageri și antreprenori de succes din Romania sau specialiști recunoscuți în diferite domenii.” afirmă Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului Business Days.

Sesiunile formale de Business Networking de tip microîntalniri  și de tip OPEN se desfășoară pe parcursul celor două zile de eveniment de la ora 19:30 până la ora 21:00.

Dacă la sesiunile de microîntâlniri  exista o lista de intenție pentru participanți și un proces de selectie  validat de  partenerii de eveniment implicați,  la sesiunile  de tip OPEN  poate participa orice persoană, care și-a achiziționat un tichet de acces, în limita locurilor disponibile.

Sesiunile informale se vor desfășura într-un cadru mai larg fiind însoțite de o degustare de vinuri sau  de produse tradiționale, specifice regiunii Moldova, oferite de către partenerii logistici.

Procesul de înscriere  la eveniment și la sesiunile de business networking  este explicat pas cu pas pe pagina dedicată  iasi.businessdays.ro/inscriere

Tichetele de acces sunt de mai multe tipuri, de la tichete MULTIPASS până la tichete ALL INCLUSIV.

 

Etichete: ,