Avangate Biz Sessions

Avangate Biz Sessions – o serie de workshop-uri destinate să ajute companiile de Software si SaaS cu sfaturi, idei și cele mai bune practici despre cum își pot crește vânzările la nivel global – de la implementarea de modele noi de subscripții, la optimizarea vânzărilor directe sau indirecte, până la managementul eficient al clienților.

Intâlnirea următoare are loc luni, 9 Decembrie 2013, începând cu ora 18:00, la TechHub Bucuresti (Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41).

Participând la evenimentul din 9 decembrie, veți avea ocazia să întâlniți alti lideri din industria de Software și SaaS și să discutați despre ce înseamnă construcția unei companii care își centrează business-ul în jurul clientului și cum poate sprijini o platformă de comerț electronic acest demers. De asemenea, veți afla studii de caz din industrie și veți putea pune întrebări speakerilor despre alte teme care vă interesează.

Vorbitori:

  • Laurentiu Ghenciu, Vice President EEMEA Sales Avangate
  • Adriana Iordan, Senior Director Product Management, Avangate
  • Claudiu Murariu, Fondator, Padicode

Teme abordate în cadrul workshopului:

  • Cum să construiești o companie care își centrează business-ul în jurul clientului
  • Povești de succes de la un Startup-uri de success: Povestea Padicode
  • Cum să alegi între un Payment Gateway, un PSP și o soluție completă de eCommerce
  • Sesiune deschisă Avangate – vă invităm să propuneți o temă de discuție prin completarea câmpului corespunzător din formularul de înscriere

Inregistrare
Participarea este gratuită, însă este necesară înregistrarea prealabilă.
Pentru înregistrare, vă invităm să completați formularul de la adresa: http://www.avangate.com/lp/avangate-biz-sessions-2013.html

Despre Avangate
Avangate este lider în piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software și servicii cloud, sprijinindu-i pe aceștia să își crească vânzările online prin orice punct de vânzare și orice model de business ar aplica, dar și să dezvolte propriile canale de distribuție pentru a-și scala afacerile cât mai profitabil si pentru a intra pe noi piețe.
Soluțiile Avangate includ o platformă de comerț electronic completă, modulară și sigură ce integrează eCommerce, facturare abonamente, plăți la nivel global, un sistem de management al partenerilor, dar și o rețea de afiliați ce se află în continuă expansiune.

Etichete: ,