Antreprenoriat şi management de succes în domeniul sănătăţii

bussines days lite
În data de 10 aprilie, City Business Center va găzdui la Timişoara, lansarea primei ediţii Business Days Lite, un proiect pilot din seria de 4 ediţii organizate anul acesta la Craiova, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Ca structura şi orientare, este primul eveniment din România focusat pe dezvoltarea abilităţilor de management şi antreprenoriat în domeniul sănătăţii.

Business Days Lite Timişoara se adresează în principal medicilor care conduc o afacere, un cabinet medical, o farmacie sau managerilor care conduc o echipă într-un spital, clinică, cabinet, farmacie, laborator, dar şi furnizorilor de servicii conexe domeniului medical (echipamente medicale, IT, leasing, financiar-bancare, asigurări medicale, auto, juridic, marketing şi training).

La eveniment sunt aşteptaţi peste 250 de participanţi care vor putea fi prezenţi la cele 2 conferinţe şi vor putea alege 2 din cele 8 workshopuri disponibile în funcţie de nevoile fiecăruia.

Zona de expoziţie va permite contactul cu partenerii care vor avea stand, unde se pot obtine informaţii despre produsele şi serviciile pe care le promovează, fiind în acelaşi timp şi o bună oportunitate în identificarea posibilităţilor de colaborare.

Evenimentul este structurat pe durata unei zile şi oferă beneficii participanţilor pe 3 paliere:

  • prezentările din cadrul conferinţelor îi vor ajuta pe cei prezenţi să înţeleagă trendurile şi tendinţele din domeniul medical şi să dobândească o atitudine pozitivă prin inspiraţie şi motivare;
  • atelierele de lucru (workshopuri) îi vor ajuta pe cei prezenţi să-şi dezvolte abilităţile de management şi antreprenoriat prin sesiuni de prezentări interactive, bazate pe schimb de experienţă;
  • sesiunile formale de business networking îi vor ajuta pe cei prezenţi să identifice oportunităţi de colaborare şi asociere.

O componentă majoră în cadrul Business Days Lite este interacţiunea şi dezvoltarea parteneriatelor, facilitate de organizatori printr-un networking de tip matchmaking. Acesta se poate realiza prin intermediul unei aplicaţii software care va fi disponibilă şi va putea fi descarcată la locul evenimentului, cât şi prin întâlniri ce pot fi stabilite în perioada de pre-eveniment pe baza completării unei fişe de matchmaking şi a interesului manifestat faţă de un anumit tip de business.

Criteriile după care se poate face selecţia de matchmaking sunt: domeniul de activitate, compania, funcţia, numele. Softul pus la dispoziţie permite căutarea după aceste criterii în baza de date, stabilirea de întâlniri, schimbarea datelor de contact.

Se pot stabili întâlniri 1 la 1 pe durata întregului eveniment între toate categoriile de participanţi prezenţi: medici, farmacişti, stomatologi si furnizori de servicii conexe.

Evenimentul permite o serie de facilităţi de acces  şi de opţiuni suplimentare care pot aduce o plus valoare experienţei de participant. Detalii despre tipurile de acces, costurile asociate şi opţiunile suplimentare se pot obţine direct de pe situl evenimentului pe pagina de inscrieri.
Toate tichetele de acces la evenimentul Business Days Lite sunt de tipul MULTIPASS, care permit accesul pe baza aceluiaşi badge a mai multor persoane, dar nu în acelaşi timp.

Business Days Lite este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online) și Newfield Consulting cu sprijinul partenerilor săi. ADeSCO este o organizație non-profit al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România.