Antreprenori vs Investitori cu Robert Hisrich

Business Days lanseaza suita de evenimente „Antreprenori vs Investitori cu Robert Hisrich” in perioada 25-26 octombrie la Cluj-Napoca si Bucuresti, eveniment gazduit de Hotel Opera Plaza Cluj-Napoca,  respectiv Hotel Marshal Bucuresti.

Invitatul  principal al suitei de evenimente este profesorul Robert Hisrich, probabil cel mai renumit profesor universitar de antreprenoriat la nivel mondial, el insusi un antreprenor si investitor de succes. Robert Hisrich  va conferentia alaturi de cei mai importanti  antreprenori   si investitori din Romania intr-o serie de doua conferinte dedicate antreprenorilor.

Evenimentele au rolul de ajuta pe cei interesati de antreprenoriat, fie ca vorbim de antreprenorii la inceput de drum, fie ca vorbim de cei cu experienta, sa gaseasca raspunsuri la diverse provocari cu care se confrunta in diferite etape ale ciclului de viata a unei afaceri.

Evenimentul este gandit sa  se desfasoare in patru etape, de la startul in afaceri, pana la faza de antreprenoriat pasiv sau de investitor. In fiecare din cele patru faze au loc dezbateri moderate in care antreprenori de succes si investitori cu vasta experienta investitionala pe piata din Romania, ofera o imagine asupra plusurilor si minusurilor fiecarei etape, atentionand participantii in special asupra provocarilor pe care le vor intalni. Dezbaterile vor fi urmate de un moment de interactiune cu participantii din sala, ocazie  in care fiecare antreprenor prezent poate ridica o problema sau o provocare cu care se confrunta si poate sa  primesca feedback de la cei mai renumiti antreprenori si  de la Robert Hisrich. Raspunsurile oferite vor fi inspirate din experienta concreta a antreprenorilor prezenti in cadrul panelului. La finalul fiecarei sesiuni Robert Hisrich va oferi un set de sfaturi si sugestii pentru antreprenorii romani, pornind de la vasta lui experienta antreprenoriala internationala. Sesiunea va fi incheiata cu un set de concluzii si idei principale.

La fiecare eveniment va exista cate un consultant si specialist din partea Ernst&Young, care va avea rolul de a creiona la inceputul conferintei o analiza a stadiului de dezvoltare al antreprenoriatului in Romania, iar la final va sintetiza concluziile intr-un document care va fi oferit ulterior invitatilor, impreuna cu o serie de statistici, analize  si tendinte, precum si o suita de informatii utile antreprenorilor.

Printre invitatii la evenimentele „Antreprenori vs Investitori cu Robert Hisrich” mentionam: Marius Ghenea, Adrian Florea, Dragos Roua, Orlando Szasz, Cristian Nacu, Adrian Erimescu, Rucsandra Hurezean, Mihaela Perianu, Florentin Banu, Ovidiu Sandor, Silviu Hotaran, Razvan Tudor, Radu Tudorache,  Voicu Oprean, Daniel Visoiu si altii.

Tichete de acces sunt adaptate in functie de zona de interes al unui antreprenor si sunt de 4 feluri:

  • Start-Up
  • Antreprenor
  • Business Angels
  • Excelenta in afaceri

Despre componenta fiecarui tip de acces, precum si preturile, programul, locatiile, puteti afla informatii pe pagina evenimentului: http://hisrich.businessdays.ro/inscriere

Evenimentele “Antreprenor vs Investitor cu Robert Hisrich”  sunt organizate de Business Days in parteneriat cu Universitatea Tiffin.

Partener principal: Ernst&Young.

Co-organizatori: Complete Training

Etichete: