ANIS organizează masa rotundă „CERCETARE – DEZVOLTARE – INOVARE în Software – semnificaţie, oportunităţi şi piedici „

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 iunie, începând cu ora 9:30, în București, la Hotel Novotel – Sala Lyon (Calea Victoriei nr. 37B).
La întâlnire sunt invitați să participe reprezentanți la nivel managerial înalt ai companiilor care au activități și proiecte semnificative în zona de cercetare-dezvoltare.

Obiectivele întâlnirii sunt:

  1. Dezvoltarea unei definiții cât mai corecte pentru activitatea de cercetare-dezvoltare în contextul industriei software;
  2. Identificarea unor probleme și nevoi comune ale companiilor din acest segment;
  3. Identificarea unor inițiative pe care ANIS să le susțină pentru a crește vizibilitatea acestui segment în zona guvernamentală și pentru a-l promova în discursul public.

În pregătirea evenimentului, vă invităm să completați un scurt chestionar: https://docs.google.com/forms/d/1wlSpe8Yoe0hwqI127iFeNg9_UVc1pX_RPREKzhODKoE/viewform

Răspunsurile dvs. ne vor ajuta să avem o perspectivă corectă asupra situației actuale, să definim agenda și să stabilim prioritățile pentru discuție. Termenul pentru completarea chestionarului este vineri, 21 iunie.

Participarea este deschisă și gratuită pentru membrii ANIS, sub rezerva confirmării și în funcție de numărul de locuri disponibile. Reprezentanții companiilor care nu sunt membre ANIS au acces la eveniment doar pe bază de invitație.
Pentru a vă confirma participarea la eveniment sau a solicita o invitație, vă rog să luați legătura cu Iulia Pascu, Events Coordinator, iulia.pascu@anis.ro .

Dat fiind că locurile la eveniment sunt limitate, vom accepta înscrieri până cel târziu vineri, 21 iunie.