ANIS | Intâlniri regionale

Ne face plăcere să anunțăm o nouă întâlnire din seria „ANIS | Intâlniri regionale” cu companiile din regiunea Oltenia, organizată în Craiova, miercuri, 3 iulie, începând cu ora 17.00, la sediul Facultății de Drept și Știinte Administrative, et. 1 (Sala de judecată), Calea București, nr. 107 D. Intâlnirea ANIS face parte din seria evenimentelor asociate Craiova Business Days.

Din partea conducerii ANIS vor participa la întâlnire Andrei Pitiș, Președintele asociației, și Sorin Găvănescu, Vicepreședinte Outsourcing și reprezentant Oltenia în cadrul Boardului ANIS.

Intâlnirea are ca scop o mai bună conectare cu companiile din regiune și discutarea celor mai importante probleme legate de dezvoltarea industriei software locale și naționale. Cu această ocazie, reprezentanții ANIS vor prezenta proiectele asociației pe termen mediu și lung.

Participarea este gratuită, însă este condiționată de înregistrarea preliminară, pentru coordonarea cu organizatorii Business Days.

RSVP : Ioana Constantin, ioana.constantin@anis.ro, 021-312.1397.

 

Despre Craiova Business Days

Craiova găzduiește în perioada 3-4 iulie cea de-a 11-a ediție din suita de evenimente Business Days, cel mai mare “maraton” de conferinţe din România dedicate antreprenorilor, managerilor, întregii comunități de afaceri locale și regionale. Pentru informații detaliate despre Craiova Business Days, vă invităm să accesați situl evenimentului: craiova.businessdays.ro.

Important: Business Days are o ofertă specială pentru participanții la întâlnirea ANIS de la Craiovaun discount de 50% din taxa de înregistrare la eveniment.
Deasemenea, beneficiați de 50% discount pentru pachetul  de promovare și expunere pentru programele de internship disponibile pe perioada verii.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să luați legatura cu Codruța Nicolescu, Executive Director ADeSCO, 0741-163.700, codruta.nicolescu@businessdays.ro.