ANIS Business Meetings: Studiu Salarial IT&C

ANIS reia în 2017 proiectul de realizare a Studiului salarial pentru industria IT&C din România – IT&C Dashboard. Scopul studiului este să genereze informații dedicate industriei noastre, rafinate atât pe tehnologii, cât și pe nivel de senioritate.

Ca prim pas pentru anul acesta, vă invităm să participați la o întâlnire ANIS Business Meetings în care să rafinăm cele mai importante componente ale studiului, dar și maparea pozițiilor incluse în Catalogul de joburi cu pozițiile existente în companii.

Intâlnirea va avea loc marți, 7 februarie, începând cu ora 15:00 și va fi găzduită de TechHub Bucharest – str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, parter (cf. harta – http://bit.ly/1kRUwp6).

Audiență: Participarea la întâlnire este deschisă atât membrilor ANIS, cât și reprezentanților altor companii din industrie, la nivelul departamentelor de resurse umane.

Inregistrare: Participarea este gratuită, însă este condiționată de înregistrarea prealabilă, în acest formular: https://goo.gl/forms/hr2BIo5vJ865myCy1

Important: Cu această ocazie, vom lansa Grupul de lucru ANIS-HR, care va funcționa ca grup consultativ pentru proiectele și acțiunile asociației pe acest subiect. Grupul de lucru va fi deschis exclusiv pentru membrii cotizanți ai ANIS.