ANIS Business Meetings | Relația cu subcontractorii – Aspecte de proprietate intelectuală cu impact fiscal

Următoarea întâlnire din ciclul ANIS Business Meetings va avea ca temă Relația cu subcontractorii – Aspecte de proprietate intelectuală cu impact fiscal.

Intâlnirea este organizată în colaborare cu Biriș Goran și va avea loc marți, 21 aprilie, începând cu ora 16:00 la Tech Hub – Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, et. 1 – harta: http://goo.gl/maps/ujXvN).

In cadrul evenimentului, reprezentanții Biris Goran – Ana Maria Andronic și Gabriel Biriș vor pune în discuție cele mai importante aspecte care guvernează relația cu diverse categorii de subcontractori, din punct de vedere juridic și fiscal.
Sesiunea de informare va fi urmată networking și discuții informale.

Audiența 
La eveniment sunt invitați să participe directori, responsabili ai departamentelor de Financiar și Juridic din companiile software și orice alte persoane interesate de subiect sau în deciziile operaționale conexe.
Evenimentul este unul cu circuit închis, destinat exclusiv firmelor membre ANIS.

Inscriere  
Participarea la acest eveniment este gratuită, însă din motive de logistică vă invităm să confirmați participarea către ANIS, completând formularul online – http://bit.ly/ANIS_BM3, indicând numele, poziția și adresa de mail a persoanei participante.

Pentru detalii suplimentare: Valerica Dragomir, valerica.dragomir@anis.ro.