ANIS Business Meetings: Poziția ANIS pe marginea Ordinului pentru programatori, 26 aprilie

In data de 26 aprilie, la ora 15.00, vă invităm la o nouă întâlnire pe tema scutirii impozitului pentru programatori, în care dorim să trecem în revistă evoluțiile pe marginea aceastei teme, dar mai ales ce ar trebui să avem în vedere la discuțiile viitoare.

  • Cum ar trebui adaptată actuala formă a măsurii ca ea să răspundă nevoilor pieței și pe ce măsuri ar trebui să se concentreze poziția industriei: introducerea studiilor medii, recunoașterea zonelor de suport și testare sau actualizarea listei de job-uri pentru care se aplică scutirea, inclusiv zone non-tehnice etc. Este nevoie ca la viitoarele discuții industria să aibă un punct de vedere fundamentat care să conțină măsurile prioritare necesare susținerii creșterii.
  • Ce meserii noi ar trebui introduse în Clasificarea Ocupațiilor din România (COR), pentru ca ulterior ele să poată fi luate în calcul în adaptarea legislației. Este nevoie a se constitui un grup de lucru în cadrul ANIS pe acest subiect.

Intalnirea are loc la TechHub Bucharest – str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, parter (cf. harta – http://bit.ly/1kRUwp6).

Audiență: La eveniment sunt invitați să participe directori, responsabili ai departamentelor de HR și Financiar din companiile software și orice alte persoane interesate de subiect sau în deciziile operaționale conexe. 

Înregistrare: Pentru confirmarea participării, vă invităm să vă înregistraţi în formular, până cel târziu marți, 25 aprilie: https://goo.gl/forms/6FUvSoAWye93jMhs1.

Participarea este gratuită pentru membri ANIS, astfel:

  • Membri Premium: 2 locuri / companie
  • Membri Standard: 1 loc / companie

Taxa pentru non-membri ANIS: 150 RON + TVA.

Pentru detalii suplimentare: Alex Timiș, alexandru.timis@anis.ro.