ANIS Business Meetings: Evenimente internationale de promovare, 2 septembrie

Vă invităm la prima întâlnire de toamnă din ciclul ANIS Business Meetings, cu tema “Evenimente internaționale de promovare”, marți, 2 septembrie, ora 14.00. Evenimentul se va desfășura prin intermediul Google Hangouts, pentru a permite participarea la discuție și companiilor care nu sunt în București. Link-ul de acces va fi pus la dispoziția participanților în ziua respectivă.

Din partea ANIS, vor găzdui această întâlnire Sorin Găvănescu, Vicepreședinte- Outsourcing și Valerica Dragomir, Director Executiv. Obiectivul întâlnirii este să explorăm împreună opțiunile de organizare a unor participări comune la diferite evenimente internaționale cu scopul promovării pentru zona de outsourcing.

Cateva dintre subiectele abordate în cadrul întâlnirii:

  • Experiența acumulată de ANIS prin Programul de Promovare a exporturilor finanțat de la Bugetul de Stat (10 ediții de CeBIT) – argumente pro și contra;
  • Propunerea ANIS pentru eventuale evenimente de promovare: plan de acțiune în 2 etape
  • Studiu de caz – Evenimentul pilot – Misiune economică la Viena, 4-5 iunie
  • Instrumente și canale de promovare alternativă – folosirea brandului de țară (romaniaIT), integrarea în planul de promovare a Romanian Software Index ?

Audiența 
La eveniment sunt invitați să participe responsabili ai departamentelor de marketing și/sau vânzări și persoane implicate în coordonarea organizării evenimentelor din companiile software. Evenimentul este unul cu circuit inchis, destinat exclusiv firmelor membre ANIS.

Inscriere  
Participarea la acest eveniment este gratuită, însă pentru a primi link-ul de acces este necesar să confirmați participarea dvs. printr-un email către Iulia Pascu – iulia.pascu@anis.ro.