ANIS Business Meetings | Cum poate o companie de IT românească să devină Angel Investor la nivel european?

Avem plăcerea de a vă anunța prima ediție ANIS Business Meetings din 2015.
Evenimentul este  organizat împreună cu Startcelerate, miercuri, 28 ianuarie, începând cu ora 16:30 si este gazduit de Tech Hub Bucharest (str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, et. 1).

Evenimentul cuprinde 2 prezentări susținute de reprezentanții Startcelerate –  Gabriel Dombri și Tudor Bîrlea – despre opțiunile companiilor românești de software development de a investi în startupuri din Europa și a accesa alte piețe europene.

Vor fi prezentate, de asemenea, 2 studii de caz despre cum se gestionează investiția în startupuri și relația de la distanță pe care acest proces o implică, precum și despre oportunitățile de inovare prin implicarea în zona de startupuri.

Segmentul de prezentări va fi urmat de o sesiune de networking, având ca obiectiv să ajute companiile de tehnologie românești să exploreze oportunitățile de inovație și dezvoltare internațională existente în acest moment.

Inscriere
Participarea la eveniment este gratuită, însă este condiționată de înregistrarea prealabilă. Pentru a vă înregistra, vă invităm să accesați pagina Eventbrite a evenimentului .
Termen pentru înscriere: vineri, 23 ianuarie.

Despre Startcelerate
Startcelerate este o companie britanică fondată de doi antreprenori români stabiliți în Londra, care propune un model alternativ de investiții prin care companii de IT, marketing, design servicii legale și financiare europene pot face investiții directe de resurse și bani în startupuri promițătoare.
Evenimentele Startcelerate Connect aduc împreună companii locale (de tehnologie, marketing, design, servicii legale și financiare) și speakeri internaționali din tehnologie, investiții și antreprenoriat într-o mini-conferință despre oportunități de inovație, investiții și dezvoltare internațională la care ecosistemele locale de afaceri pot avea acces. Mai multe despre evenimentele Startcelerate aici: http://www.london.startcelerate.com/