Agora Road-Show: Soluţii de Securitate la Timişoara

Agora vă invită vineri 5 noiembrie la Road-Show: Soluţii de Securitate, Timișoara, Hotel Timișoara, sala Londra, începând cu ora 09:30.

Nevoia de soluţii informatice de protecţie în faţa unor ameninţări fără precedent este mai mult decât evidentă. Ultimul val de ameninţări informatice vizează inclusiv reţelele sociale. Multe firme se întreabă nu dacă au nevoie de protecţie, ci cum să adopte astfel de soluţii şi cum să rămână la zi astfel încât aceste provocări sa nu le ameninţe funcţionarea.

Cum să te protejezi împotriva atacurilor care vin din interiorul propriei companii sau din afară? Cum să-ți stabilești o politică de securitate și cum să o aplici, astfel încât s-o poți și certifica? Cum să analizezi traficul din propria rețea și să stabilești politica privind accesul la resursele interne și externe?

Roadshow-ul de Tehnologie Agora dedicat soluţiilor de securitate informatică va aduce în faţa celor în căutare de răspunsuri la astfel de nevoi furnizori dedicaţi de soluţii, reprezentanţi ai unor firme care, confruntate la rândul lor cu pericolele informatice şi cu mediul economic tot mai ostil, caută în permanenţă răspunsuri optimizate la nevoi.

Etichete: ,