AGORA: Programatica – Enterprise Platforms 24.11.2011

Agora Group, o editură specializată cu experiență de peste 19 ani în industria IT&C, anunță organizarea conferinței Programatica 2011 – Enterprise Platforms, în data de 24 noiembrie 2011 la Hotel Intercontinental, sala Ronda, începând cu ora 9.30.

A 3-a ediție Programatica își propune să pună față în față dezvoltatorii și comunitățile acestora din România, astfel încât aceștia să afle ultimele noutăți, strategiile și direcțiile de evoluție, să poată face o comparație directă între diferitele platforme de dezvoltare, să aleagă cea mai potrivită platformă pentru aplicațiile pe care intenționează să le dezvolte, să facă schimb de experiență și de idei.

Cei prezenți la eveniment vor afla cele mai noi informații despre: Java – platforme și direcții de dezvoltare, Microsoft – platforme și direcții de dezvoltare, IBM Rational, developerWorks, mediu și instrumente de dezvoltare și colaborare, Metodologii și procese de dezvoltare, Cloud Computing și dezvoltare Web și vor putea lua parte la o serie de workshop-uri interactive. Prezentările pe aceste teme vor fi susținute de către reprezentanții companiilor Microsoft, IBM, Zitec, Magendoo.

Pentru inscrieri si mai multe detalii despre Programatica 2011 vizitati  www.programatica.ro .

Etichete: