Agile Tour revine la București

Agora Group, o editură specializată cu experiență de peste 19 ani în industria IT&C, împreuna cu 3 Pro-Lab Consulting, o companie de consultanță pentru îmbunătățirea proceselor de dezvoltare software, anunță organizarea celei de-a doua ediții a conferinței Agile Tour din România. Evenimentul va avea loc pe 26 octombrie 2012 la Hotelul Intercontinental din București, sala Rapsodia.

“Incepand cu 2011, Bucurestiul a intrat in compania selecta a peste 80 de orase din intreaga lume unde conferinta Agile Tour este primita cu interes deosebit. Ca organizatori suntem bucurosi sa descoperim ca pentru semnificativ de multe companii din Romania „Agile” nu mai este doar un „buzzword”. Pentru 2012 am pregatit un program deosebit de atractiv“, spune Nicolae Giurescu, Manager 3 Pro-Lab Consulting.

Conferinta se adreseaza managerilor de proiect, analistilor de afaceri, dezvoltatorilor, directorilor, antreprenorilor, instructorilor, studentilor, profesorilor universitari si tuturor celor interesati de Agile.

Cei prezenti la eveniment vor afla despre cele mai noi tendinte in dezvoltarea de solutii Agile, vor avea ocazia sa invete din experienta speakerilor de peste hotare, sa cunoasca contribuitorii locali la miscarea Agile, sa intre in contact si sa impartaseasca opinii cu profesionisti Agile de pretutindeni.

Accesul se face pe baza biletelor puse in vanzare pe site-ul www.agora.ro si se acorda discount-uri speciale pentru  grupuri mai mari de 5 persoane inscrise din partea aceleiasi companii. Mai multe detalii despre  eveniment puteti afla la http://www.agora.ro/conferinta/agile-tour-bucharest-2012#intro .

 

 

 

Etichete: