AGILE Summer Camp, Bucureşti, 1 – 2 iulie

agileÎn perioada 1-2 iulie vă invităm la AGILE Summer Camp  – o incursiune de două zile în metodologii agile (Scrum, XP, Kanban, Lean, FDD, Crystal, DSDM), echipe, proiecte, backlog, iterații și release-uri.

Training-ul este organizat de ROLF Consulting si ţinut de Florian Ivan, cu scopul de a crea un grad mai mare de competitivitate pe piaţă înţelegând principiile şi conceptele Agile şi folosind tehnicile dobândite.

În momentul actual, Agile a devenit sinonim cu livrarea de rezultate şi adoptarea schimbării – fracţiuni din ceea ce trebuie însuşit pentru a rămâne competitiv. Printre beneficiile dobândite după cele 2 zile de curs se numără şi:

  • Închiderea proiectelor la timp şi cu respectarea bugetului;
  • Dezvoltarea unei relaţii apropiate cu clientul;
  • Crearea şi creşterea motivaţiei;
  • Creşterea productivităţii;
  • Creşterea gradului de organizare personală.

Florian_IvanDupă mai bine de 15 ani petrecuţi în industria de software din România şi Franţa, Florian Ivan s-a dedicat consultanţei în project management. În prezent este managing partner la Rolf Consulting, o companie cu sediul la Paris, specializată în servicii de consultanţă şi training pentru companiile software din lumea întreagă, cu dedicare sporită metodelor Agile.

Pentru înscriere și informații suplimentare consultaţi situl evenimentului.

Etichete: