Administrația din Banat și Oltenia discută despre soluții de modernizare și eficientizare

BTL Design și Agora Group, împreună cu Federația Autorităților Locale din România, Asociaţia  Oraşelor  din  România, Asociația Municipiilor din România, Asociația Comunelor din România, organizează joi, 18 noiembrie 2010, simpozionul de administrație publică: „Modernizarea și eficientizarea administrației publice locale din România”, Ediția 4 – Banat și Oltenia. Evenimentul va avea loc la Craiova, Hotel Jiul, începând cu ora 09.00.

Este nevoie mai mult ca oricând de o regândire a activității autorităților locale în vederea introducerii de noi soluții care să eficientizeze activitatea și să scadă pe termen mediu și lung costurile. Din acest motiv, conferința își propune să informeze și să pună în contact direct reprezentanți ai administrației locale, ai Guvernului și furnizorii de tehnologie și de soluţii financiare pentru a găsi cele mai fiabile și eficiente căi de modernizare a administrației publice locale. Astfel, evenimentul se adresează reprezentanților administrației publice locale din regiunile Banat și Oltenia: președinți de consilii județene, primari de localități și reprezentanți ai instituției prefectului din județele Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Timiș și Vâlcea.
Evenimentul cuprinde următoarele teme importante și actuale atât pentru autoritatile locale, cât și pentru mediul de afaceri: eficientizarea administrației publice locale, soluții de scădere a costurilor, finanțarea și garantarea proiectelor de modernizare a infrastructurii, surse de finanțare europeană.
În calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenți reprezentanți din Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și specialiști din Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. Vor susține prezentări pe tematicile enumerate reprezentanți ai companiilor Kaspersky Lab, IBM România, Star Storage, CEC Bank, Fondul Național de Garantare a IMM-urilor.
Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Gazeta de Sud, Craiova.ro, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.
Etichete: