A patra ediție a celei mai mari conferințe dedicate testării software din România se va desfășura la Cluj-Napoca, în luna mai a acestui an

În perioada 14-15 mai 2015 va avea loc o nouă  ediție a Conferinței Anuale a Comunității Române de Testeri (The Romanian Testing Community Annual Conference), cel mai mare eveniment de specialitate din România și printre primele trei de acest gen din Estul și Sud-Estul Europei. Ca și în anii precedenți, evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, oraş recunoscut pentru comunitatea sa vibrantă de profesioniști din domeniul IT. Cu peste 100 de firme și 5000 de angajați ce activează în domeniul dezvoltării software, Cluj-Napoca este în continuare al doilea centru de IT ca mărime din România, după București.

Încă de la prima ediție, conferința a fost primită cu mare interes de specialiștii din domeniul testării software, debutând în 2012 cu 200 de participanți, 3 speakeri internaționali și doi români. În 2013, cifrele au crescut semnificativ: 8 speakeri internaționali, 15 companii partenere și 250 de participanți, în 2014 numărul de speakeri ajungând la 18.

Anul acesta, cei peste 300 de participanți preconizați vor putea asista la prezentările susținute de 22 personalități din domeniul testării software – 18 internaționali si 4 din România, ce activează la companii de renume, ca Adobe, Cisco, Facebook, Google, Shazam, Swisscom și multe altele.

Tema evenimentului din acest an va fi „Comunitățile de lucru”, fiind susținută de moto-ul evenimentului „Haideți să construim ceva mai mare decât suma părților sale” – „Let’s create something that’s bigger than the sum of its parts…”(Aristotel).

Câteva companii importante de pe piața românească de IT au ales deja să sprijine evenimentul, dar lista partenerilor este încă deschisă, companiile de profil putând susține acest important eveniment alegând unul dintre tipurile de pachete de promovare care răspunde nevoilor companiei.

Pentru detalii suplimentare despre program și tematică, vă invităm să vizitati site-ul conferinței, www.romaniatesting.ro. Puteți lua legătura cu organizatorii acestui eveniment prin email la contact@romaniatesting.ro, info@romaniatesting.ro sau la unul din telefoanele +40745328302 sau +41797999071.