Nominalizari deschise pentru Gala “Romanian Outsourcing and Shared Services Awards”

Outsourcing Today prezinta cea de-a patra editie a Galei anuale “Romanian Outsourcing & Shared Services Awards”, platforma de recunoastere a succesului inregistrat de companiile–cheie in outsourcing, fie ca este vorba de servicii de externalizare pentru afaceri (BPO), tehnologia informatiei (ITO) sau shared services (SSC).

Premiile decernate in cadrul evenimentului au ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale atat ale companiilor si organizatiilor, cat si ale profesionistilor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul serviciilor de afaceri in 2017 din Romania.

Procedura de aplicare on-line se va incheia in data de 25 aprilie 2018. nominalizarile pot fi facute aici.

Toate aplicatiile vor fi analizate si notate de un juriu independent, constituit din figuri importante din mediul de business, guvern si societatea academica.

Castigatorii vor fi anuntati la dineul de Gala din 10 mai 2018 la care vor participa reprezentanti de marca ai Guvernul Romaniei si lideri din industrie. Gazda evenimentului este Colin C. Lovering, Presedinte al BRCC.

Categoriile de premii pot fi consultate in tabelul de mai jos:

Nou anul acesta: publicul larg (votantii) va decide castigatorul premiului BRAND OF THE YEAR 2018. Procedura de votare (100% on-line) este acum activa si se va inchide in data de 30 aprilie 2018.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul serii de Gala din 10 mai 2018, sustinuta la Radissson Blu Hotel-Sala Atlas, incepand cu 07.30. p.m

Pentru participarea la Gala va invitam sa accesati pagina evenimentului sau sa contactati organizatorii, la: office@thediplomat.ro sau 031 422.23.69.

Taxe de participare:

  • 1 bilet: 249 Euro + tva
  • Masa corporate (8 locuri): 1.790 Euro + tva (locuri preferentiale; card logo masa; nume companie mentionat pe site-ul dedicat)

Membrii ANIS beneficiaza de 15% discount aplicat taxei.