Evenimente în parteneriat


Organizatorii SEETEST 2019 au publicat programul oficial al conferinței regionale anuale

SEETEST este una dintre cele mai mari conferințe dedicate testării software din Europa de Sud-Est și are ca obiectiv popularizarea acestui domeniu și a importanței lui în dezvoltarea de aplicații. Locul unde are loc conferința este ales prin rotație într-una dintre țările ce fac parte din SEETB (South East European Testing Board) – Bulgaria, Serbia și România.

iCEE.fest:UPGRADE100, 13-14 iunie, București

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, își schimbă numele și vine cu un nou concept, începând din acest an: UPGRADE 100. Peste 130 de experti în digital și tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu, dar și speakeri profesioniști din domeniul transformării digitale vor fi prezenți în România, pe 13 și 14 iunie, la The Grand Cinema & More Băneasa Shopping City, festivalul așteptând peste 4.000 de participanți (dintre care aproape o treime din afara țării).

South East Europe Tech Tour 2019, 28 mai, București

Sunteți în căutare de capital, networking și oportunități de parteneriat în Europa de Sud-Est? Atunci sunteți bineveniți la a doua ediție a South East Europe Tech Tour 2019, ce va avea loc în București, România și în Sofia, Bulgaria pe 28-29 Mai, 2019.

GDPR Talks 21 mai 2019, București

Conferința GDPR Talks va avea loc pe 21 mai, la Hotel Pullman. Invitaţii în calitate de vorbitori ai evenimentului vor fi reprezentanţi ai autorităţilor publice, asociaţiilor patronale, avocaţi, consultanţi, companii furnizoare de soluţii de securitate cibernetică sau alte servicii în domeniul tehnologiei digitale.

Dezbaterea Smart City 2017-2020, 16 Mai 2019, București

Dezbaterea Smart City 2017-2020, organizată pe data de 16 mai la București, la Hotel Pullman, Sala New York, este dedicată dezvoltării orașelor cu ajutorul noilor inovații digitale. Dezbaterea reprezintă o platformă de discuții constructive, de informare despre cele mai noi tehnologii folosite, de promovare și de stabilire a unor noi parteneriate.

Bucharest Technology Week 20-26 mai 2019, București

Bucharest Technology Week, festivalul de tehnologie care anul acesta se află la a patra ediție și care va avea loc în perioada 20-26 mai în București. Încă din 2016, de la prima ediție, misiunea evenimentului a fost de a  încuraja inovația și adopția noilor tehnologii, dar și celebrarea celor care susțin mediul tehnologic din București, de la studenți, tineri profesioniști, antreprenori, până la directori executivi și factori de decizie din companii.

IT&C SUMMIT: Securitate cibernetică, infrastructuri critice și noi tehnologii în afaceri, 8 mai 2019, Bucureşti

#2019 IT&C SUMMIT Securitate cibernetică, infrastructuri critice și noi tehnologii în afaceri,  care va avea loc pe data de 8 mai 2019, la Hotel Pullman, este organizat de cunoscuta Revistă Newsweek și își propune să aducă la aceeași masă de dezbateri pe toți actorii implicați în siguranța cibernetică din țara noastră: Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, CERT –RO, companii care oferă servicii de securitate cibernetică și companii care folosesc astfel de servicii și pentru care protejarea în mediul on line are importanță strategică.

Romanian Testing Conference 12-15 iunie 2019, Cluj-Napoca

Romanian Testing Conference este un eveniment care a luat naștere în 2012, se întâmplă în fiecare an în Cluj Napoca și aduce testerii împreună într-un singur loc alături de speakeri cunoscuți la nivel național și internațional, precum și un număr impresionant de entuziaști în tainele testării software.

Ultimele zile de Super Early Bird discount la SEETEST 2019

Conferința de Testare Software din Sud-Estul Europei (SEETEST) va avea loc la București,  în perioada 26-27 Septembrie 2019 la Hotel JW Marriott.   Evenimentul este organizat anual de South East European Testing Board (SEETB) și Quality House, cu scopul de promovare a testărilor software și asigurarea calității în regiune.

25+ Speakeri Excepționali urcă pe scena GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie 2018

GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online – se va desfășura la București, în zilele de 12 și 13 noiembrie 2018. Peste 25 de speakeri vor urca anul acesta pe scena GPeC SUMMIT. Șase dintre ei sunt speakeri internaționali renumiți și capul de afiș al principalelor conferințe de profil din întreaga lume, majoritatea fiind prezenți pentru prima dată în România, la GPeC: Nir Eyal – autorul bestseller-ului „Hooked: How to Build Habit-Forming Products” Brad Geddes – expert PPC la nivel internațional, autorul cărții „Advanced Google AdWords” David Meerman Scott – autorul și co-autorul a 10 cărți de Marketing, din care 3 bestsellers internaționale Russel McAthy – CEO Cubed, expert în Attribution Modelling Ross Simmonds – CEO Foundation Marketing, expert în Content Marketing Rafael Campos – Vicepreședinte VTEX – platformă de E-Commerce prezentă în 25 de țări Pe lângă speakerii internaționali, vor urca pe scena GPeC unii dintre cei mai buni specialiști români care vor susține prezentări practice, pline de recomandări acționabile despre strategia de dezvoltare a afacerilor online, strategia de marketing, SEO, UX, Mobile, Google Analytics, Creșterea Ratei de Conversie și a Vânzărilor: Valentin Radu – Founder Omniconvert Sergiu Neguț – Co-Founder Fintech OS & Associate Dean Maastricht School of Management Romania Liviu Taloi – Co-Founder ECOMpedia Raluca Radu – Founder MTH Digital & Country Manager ANSWEAR.ro Horia Neagu – Founder Napoleon Digital Dragoș Mănac – General Manager Liberty Revival Holding Andrei Radu – CEO & Founder GPeC Alexandru Lăpușan – CEO & Founding Partner Zitec Andrei Georgescu – Managing Director White Image Bianca Grip – Managing Director GripAds Cristian Ignat – Chief Canopyst @Canopy Dan Vîrtopeanu – Founder Breeze Mobile Eugen Potlog – Founder & Chief Optimizer @ UX Studio Lucia Ciucă Mihai Vînătoru – Head of SEO & Managing Partner DWF Roxana Olaru – Co-Founder CREADIV Lor li se alătură cei mai cunoscuți reprezentanți ai pieței românești de e-commerce, precum: Iulian Stanciu – CEO eMAG Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier Elisabeta Moraru – Country Manager Google România Antonio Éram – CEO NETOPIA Payments Bogdan Colceriu – CEO Frisbo Florin Toma – E-Commerce Manager DHL Express România Subiecte de maxim interes și conținut acționabil Subiectele dezbătute în cadrul GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie vizează cele mai importante aspecte pentru dezvoltarea afacerilor online, dar și situația actuală a pieței românești de e-commerce, predicții pentru viitorul apropiat, pregătirile pentru Black Friday și campaniile de Sărbători.