Evenimente în parteneriat


GPeC Summit – 4-5 Noiembrie 2019, București

Pe 4-5 noiembrie are loc GPeC SUMMIT – evenimentul care, de 14 ani, este considerat etalonul în piața românească de E-Commerce și Digital Marketing. Evenimentul are loc la Teatrul Național București, iar în calitate de parteneri tradiționali ai acestuia, am obținut pentru membrii ANIS un discount special pentru biletele de acces de tip 2-DAY-PASS LITE și 2-DAY-PASS ALL INCLUSIVE.

Testarea software, din nou în prim plan la SEETEST 2019

A opta ediție a conferinței regionale SEETEST, ce a avut loc în acest an la București, s-a încheiat cu succes. Un număr de peste 400 de participanți din 26 de țări au avut ocazia să asiste în cele două zile la o serie de discuții inspiraționale și să simtă pulsul unui domeniu atât de dinamic precum cel al testării în industria software.

IT Days 2019 – Cluj-Napoca

Vă invităm să participați în 12-13 noiembrie la a șaptea ediție a Cluj IT Days. Dacă anul trecut tema principală a fost #BuildingTomorrow, anul acesta organizatorii promit ca dezbaterile să aibă ca punct comun #ProgrammingARt. „Ne referim, bineînțeles, la arta de a programa.

Hai la Sky High-Tech Talk, 14 octombrie 2019!

Lidl Digital și ANIS vă invită la „Sky High-Tech Talk”, primul tech talk deasupra orașului! Tema discuției va fi “Microservices & Product organisation: the future of software develoment”. Vom vorbi despre drumul companiilor IT spre un nou model tech, ce anume trebuie să integreze administrarea de rețea și de ce trebuie să facem față extra-cerințelor.

Impact Hub anunță câștigătorii naționali Central European Startup Awards și deschide înscrierile la Finala Regională!

Pe 30 septembrie, în cadrul unui eveniment transmis live, 13 startup-uri românești și specialiști au fost desemnați câștigători la etapa națională a competiției Central European Startup Awards! Cei 13 merg în etapa regională, câștigătorii pe Europa Centrală și de Est urmând să fie anunțați în cadrul evenimentului internațional organizat de Impact Hub Bucharest, pe 21 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.

Startup Spotlight 2019: premiul cel mare este o investiție de 125.000 de euro

125.000 euro investiție este premiul pentru care vor concura anul acesta peste 200 de startup-uri tech, în cadrul Startup Spotlight – cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, organizată în cadrul Conferinţei How to Web. Valoarea totală a premiilor este de 1 Milion de Euro.

GoTech World va avea loc la București în perioada 2-3 octombrie, la Romexpo

GoTech World (cunoscut anterior ca Internet & Mobile World), cel mai amplu eveniment de business din regiune s-a reinventat printr-un amplu proces de rebranding, devenind un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem business din Europa Centrală și de Est. GoTech World este locul unde profesioniștii din România și din regiune pot găsi mixul digital perfect pentru nevoile lor de business.

Smart Transformation Forum – Dezvoltarea orașelor inteligente – 26 septembrie, București

The Diplomat – Bucharest organizează cea de-a patra ediție a forumului național Smart Transformation Forum 2019, la Hotel InterContinental – Sala Rondă, în București, în data de 26 Septembrie 2019, începând cu ora 8:30 AM. Reprezentanți ai Guvernului, administrației publice locale și ai autorităților de reglementare, alături de companii, consultanți și instituții financiare, alături de furnizori și dezvoltatori de soluții inteligente de energie și echipamente, managementul deșeurilor, transport, soluții de tehnologie avansată cu aplicabilitate în infrastructura urbană, sunt asteptați la un schimb dinamic de idei și noutăți despre provocările și oportunitățile pe care le oferă conceptele de orașe inteligente – Smart Cities.

Ted Neward vine în România la invițatia Software Architecture Day!

Ted Neward ocupă în prezent în cadrul Smartsheet poziția de director al departamentului de Developer Relations, având peste 20 de ani de experiență în software development. Predă la University of Washington Information School și este speaker în cadrul conferințelor internationale, este specializat în sistemele întreprinderilor bine cotate, lucrând atât cu clienți care sunt incadrați în top Fortune 500, cât și cu companii de 10 angajați.

JSCamp România revine la București în toamna aceasta!

JSCamp Romania, evenimentul dedicat web developerilor locali și internaționali, are loc pe 23-24 septembrie la Radisson Blu Hotel și reunește pentru 2 zile specialiști în domeniul JavaScript din toată lumea! JSCamp 2019 va oferi participanților 1 zi de conferință și 1 workshop, care vor aborda ultimele noutăți din culisele celui mai popular limbaj de programare.