Evenimente ANIS


MeetUp ANIS – Biroul viitorului: loc pentru muncă sau loc pentru oameni? – București, 25 iunie

ANIS și Colliers vă invită la o nouă ediție a întâlnirilor din seria ANIS MeetUp, în data de 25 iunie, ora 10, la sediul Colliers. Vom discuta modul în care trebuie să arate spațiul de lucru al angajaților într-un workshop sub titlul:   BIROUL VIITORULUI: LOC PENTRU MUNCĂ sau LOC PENTRU OAMENI?

Misiune economică în Statele Unite – iunie 2019

20 de companii vor participa la o misiune economică de promovare a produselor românești IT&C în SUA. Delegația României este condusă de secretarul de stat Paula Pîrvănescu. Firmele românești vor participa la două evenimente de marcă: SelectUSA Investment Summit, ce va avea loc la Washington DC în perioada 10-12 iunie a.c., și SelectUSA Spin-off, ce se va desfășura la San Francisco în zilele de 13 și 14 iunie a.c.

ANIS HR Meetup: De la UX la EX – Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor? – Idei și aspecte practice

Vă invităm la un nou meetup, un workshop interactiv și dinamic cu tema “De la UX la EX – Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor? – Idei și aspecte practice”, care va avea loc pe 28 mai, ora 10:00, la sediul DB Technology.

ANIS Meetup: Lansare Studiu IT&C Dashboard 2019 – 16 aprilie 2019

Vă invităm la un nou meetup, în cadrul căruia vom lansa Studiul Salarial IT&C Dashboard 2019. Studiul a fost realizat de Cteam în parteneriat cu ANIS, printr-un grup de lucru dedicat, ceea ce face ca acest studiu să fie pentru al cincilea an singurul studiu salarial dedicat pieței din România care analizează posturile specifice grupate pe limbaje de software/ tehnologii.

ANIS HR Meetup: Legea Internship vs. Stagii pe Bune

Pe 5 martie, vă invităm la un nou ANIS HR Meetup pe tema „Legea Internship vs. Stagii pe bune”, în cadrul căruia vom discuta despre provocarile generate de Legea Internshipului, în zona de tehnologie. Invitați fireside chat: Anca Grigorescu, Partener bpv Grigorescu Ștefănică vs.

Bioinformatică, Internet of Things, computer vision, cybersecurity, Big Data printre tehnologiile propuse de cadrele didactice premiate la Gala Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a premiat marți, 30 octombrie, în cadrul primei ediții a Galei Bursele ANIS, zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, de la Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Al.

ANIS Meetup: Despre Fiscalitate Si Beneficiile Acordate Angajatilor In Zona Tech

In data de 24 septembrie, va invitam la o noua intalnire marca ANIS Meetup pe teme de fiscalitate, si anume beneficiile acordate angajatilor in zona tech. Specific intalnirilor ANIS Meetup, vom dezbate aceasta tema impreuna cu o echipa de specialisti din domeniu, in cadrul acestei editii formata din Adrian Stoian (Tax Senior Manager) si Silviu Sandache (Director) in cadrul Deloitte Romania.

Dezbatere PIN Magazine – ANIS Meetup Regional

A doua ediție a dezbaterilor PINMagazine este organizată în parteneriat cu ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și are loc la FabLab Iași, pe 26 februarie 2018, începând cu ora 10:00. Temele de discuție de la această dezbatere vor fi implicațiile noului Cod Fiscal în 2018, în special în ce privește transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, și respectiv accelerarea „producției” de talente și abilități.

ANIS Meetup: Transferul contributiilor catre angajati. Modificarile aduse de OUG 3/2018, Bucuresti, 27 feb

Date fiind recentele discuții, atât din zona publică, cât și în interiorul asociației, legate de modificările la Codul fiscal, vă invităm la o nouă ediție ANIS Meetup pe tema „Transferul contribuțiilor către angajați. Modificările aduse de OUG 3/2018”. Invitat: Andreea Mitiriță, Tax Director în cadrul PwC România.

ANIS Meetup: Calibrare pozitii Studiu salarial IT&C Dashboard, 23 ianuarie

Continuam discutiile anterioare pentru realizarea Studiului salarial pentru industria IT&C din Romania – IT&C Dashboard, cu un nou ANIS Meetup in care sa calibram pozitiile incluse in Catalogul de Joburi cu pozitiile existente in companii. Scopul studiului este sa genereze informatii dedicate industriei noastre, rafinate atat pe tehnologii, cat si pe nivel de senioritate.