Evenimente ANIS


Dezbatere PIN Magazine – ANIS Meetup Regional

A doua ediție a dezbaterilor PINMagazine este organizată în parteneriat cu ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și are loc la FabLab Iași, pe 26 februarie 2018, începând cu ora 10:00. Temele de discuție de la această dezbatere vor fi implicațiile noului Cod Fiscal în 2018, în special în ce privește transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, și respectiv accelerarea „producției” de talente și abilități.

ANIS Meetup: Transferul contributiilor catre angajati. Modificarile aduse de OUG 3/2018, Bucuresti, 27 feb

Date fiind recentele discuții, atât din zona publică, cât și în interiorul asociației, legate de modificările la Codul fiscal, vă invităm la o nouă ediție ANIS Meetup pe tema „Transferul contribuțiilor către angajați. Modificările aduse de OUG 3/2018”. Invitat: Andreea Mitiriță, Tax Director în cadrul PwC România.

ANIS Meetup: Calibrare pozitii Studiu salarial IT&C Dashboard, 23 ianuarie

Continuam discutiile anterioare pentru realizarea Studiului salarial pentru industria IT&C din Romania – IT&C Dashboard, cu un nou ANIS Meetup in care sa calibram pozitiile incluse in Catalogul de Joburi cu pozitiile existente in companii. Scopul studiului este sa genereze informatii dedicate industriei noastre, rafinate atat pe tehnologii, cat si pe nivel de senioritate.

Aplicații deschise pentru Premiile Industriei de software și servicii IT din România

ANIS a deschis aplicațiile pentru a 3-a ediție a Premiilor Industriei de software și servicii IT din România. Premiile vor fi acordate în cadrul Galei ANIS care va avea loc în 31 ianuarie 2018, la Hotel Radisson din București. Companiile se pot înscrie la următoarele categorii: StartUp-ul anului Programul de Educatie al anului Programul de CSR al anului Proiectul de software outsourcing al anului Produsul software al anului Proiectul de cercetare-dezvoltare al anului Clientul anului Compania anului Juriul Premiilor ANIS va fi condus de Teodor Blidăruș, Președintele asociatiei, și va fi format din reprezentanți ai comunității industriei de software locale și ai unor organizații partenere ANIS.

ANIS Meetup: Modificările din Codul Muncii și Codul Fiscal, Cluj-Napoca, 16 nov

ANIS anunță o nouă întâlnire de comunitate din seria ANIS Meetup la Cluj-Napoca, în care vom discuta despre recentele modificări din Codul Muncii și modificările prognozate la Codul Fiscal. Intâlnirea are loc la Impact Hub Cluj-Napoca, sala Praga (Liberty Technology Park, Str.

ANIS Meetup: Studiu salarial pentru industria IT&C, 26 oct

ANIS pregătește realizarea următoarei ediții a proiectului de Studiu salarial pentru industria IT&C din România – IT&C Dashboard. Scopul studiului este să genereze informații dedicate industriei noastre, rafinate atât pe tehnologii, cât și pe nivel de senioritate. Ca prim pas vă invităm să participați la o întâlnire ANIS Meetup în care să discutăm edițiile anterioare și să rafinăm cele mai importante componente ale studiului, precum și maparea pozițiilor incluse în Catalogul de joburi.

Virtual Meetup: De ce KANBAN trebuie sa facă parte din competențele de bază ale angajaților?

Vă invităm la o discuție virtuală live, cu titlul De ce KANBAN trebuie să facă parte din competențele de bază ale angajaților, ce își propune să ofere câteva idei și soluții pentru: a ajuta fiecare angajat să câștige o oră zilnic prin optimizarea timpului de lucru; a ajuta echipele de dezvoltare software sau echipele implicate în IT ops, să înțeleagă ce îi împiedica să obțină performanțe mai bune; a înainta pe calea unei evoluții naturale și continue.

ANIS Meetup: M&A – oportunitate sau provocare, 17 octombrie

În data de 17 octombrie, de la ora 15.00, vă aşteptăm la o nouă întâlnire ANIS Meetup în care dorim să discutăm despre oportunitatile si provocarile companiilor tech in procesul de M&A. La eveniment îi vom avea invitați pe experţii din cadrul Noerr: Iulian Sorescu – Financial adviser & Partener Noerr şi Cristina Stamboli – Avocat M&A.

ANIS Meetup: OUG 53/Codul muncii – noutati si impact, 21 septembrie

În data de 21 septembrie, de la ora 10.00, vă aşteptăm la o nouă întâlnire ANIS Meetup în care dorim să discutăm despre noutăţile din Codul Muncii (introducerea condicii”, etc.). La eveniment îi vom avea invitați pe experţii din cadrul Deloitte: Silviu Sandache, Florentina Munteanu şi Gabriela Ilie.

ANIS Meetup: Evolutia ordinului privind scutirea de impozit pentru programatori, 6 septembrie

În data de 6 septembrie, de la ora 16.00, vă aşteptăm la o nouă întâlnire pe tema ordinului privind scutirea de impozit pentru activitatea de crearea de programe pentru calculator (sau Ordinul nr. 409/4020/737/703/2017 privind încadrarea în activitatea de creare de programe pentru calculator).