Evenimente ANIS


MeetUp ANIS – Google: Understanding the Path to Digital Maturity

De multe ori, companiile întâmpină dificultăți în crearea noilor competențe, schimbarea practicilor și luarea deciziilor despre pozițiile, rolurile și funcțiunile necesare unei transformări digitale complete. În acest seminar organizat în parteneriat cu Google se vor prezenta cei 6 factori care au dus la succesul companiilor ce au reușit să ajungă la maturitate digitală.

Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie

București – Septembrie 2019 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, anunță că a doua ediție a programului Bursele ANIS va premia 12 cadre didactice cu câte 5.000 de euro. Data limită de înscriere este 15 septembrie.

ANIS și Mercer lansează studiul salarial “Compensation & Benefits Trends in High Tech industry – Romania 2019”

În data de 26 septembrie, ANIS și Mercer vor lansa studiul salarial “Compensation & Benefits Trends in High Tech industry – Romania 2019” în cadrul unui eveniment din seria ANIS MeetUp. Evenimentele din seria ANIS MeetUp sunt deschise doar membrilor.

MeetUp ANIS – Biroul viitorului: loc pentru muncă sau loc pentru oameni? – București, 25 iunie

ANIS și Colliers vă invită la o nouă ediție a întâlnirilor din seria ANIS MeetUp, în data de 25 iunie, ora 10, la sediul Colliers. Vom discuta modul în care trebuie să arate spațiul de lucru al angajaților într-un workshop sub titlul:   BIROUL VIITORULUI: LOC PENTRU MUNCĂ sau LOC PENTRU OAMENI?

Misiune economică în Statele Unite – iunie 2019

20 de companii vor participa la o misiune economică de promovare a produselor românești IT&C în SUA. Delegația României este condusă de secretarul de stat Paula Pîrvănescu. Firmele românești vor participa la două evenimente de marcă: SelectUSA Investment Summit, ce va avea loc la Washington DC în perioada 10-12 iunie a.c., și SelectUSA Spin-off, ce se va desfășura la San Francisco în zilele de 13 și 14 iunie a.c.

ANIS HR Meetup: De la UX la EX – Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor? – Idei și aspecte practice

Vă invităm la un nou meetup, un workshop interactiv și dinamic cu tema “De la UX la EX – Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor? – Idei și aspecte practice”, care va avea loc pe 28 mai, ora 10:00, la sediul DB Technology.

ANIS Meetup: Lansare Studiu IT&C Dashboard 2019 – 16 aprilie 2019

Vă invităm la un nou meetup, în cadrul căruia vom lansa Studiul Salarial IT&C Dashboard 2019. Studiul a fost realizat de Cteam în parteneriat cu ANIS, printr-un grup de lucru dedicat, ceea ce face ca acest studiu să fie pentru al cincilea an singurul studiu salarial dedicat pieței din România care analizează posturile specifice grupate pe limbaje de software/ tehnologii.

ANIS HR Meetup: Legea Internship vs. Stagii pe Bune

Pe 5 martie, vă invităm la un nou ANIS HR Meetup pe tema „Legea Internship vs. Stagii pe bune”, în cadrul căruia vom discuta despre provocarile generate de Legea Internshipului, în zona de tehnologie. Invitați fireside chat: Anca Grigorescu, Partener bpv Grigorescu Ștefănică vs.

Bioinformatică, Internet of Things, computer vision, cybersecurity, Big Data printre tehnologiile propuse de cadrele didactice premiate la Gala Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a premiat marți, 30 octombrie, în cadrul primei ediții a Galei Bursele ANIS, zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, de la Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Al.

ANIS Meetup: Despre Fiscalitate Si Beneficiile Acordate Angajatilor In Zona Tech

In data de 24 septembrie, va invitam la o noua intalnire marca ANIS Meetup pe teme de fiscalitate, si anume beneficiile acordate angajatilor in zona tech. Specific intalnirilor ANIS Meetup, vom dezbate aceasta tema impreuna cu o echipa de specialisti din domeniu, in cadrul acestei editii formata din Adrian Stoian (Tax Senior Manager) si Silviu Sandache (Director) in cadrul Deloitte Romania.