Evenimente ANIS


ANIS Meetup: Lansare Studiu IT&C Dashboard 2019 – 16 aprilie 2019

Vă invităm la un nou meetup, în cadrul căruia vom lansa Studiul Salarial IT&C Dashboard 2019. Studiul a fost realizat de Cteam în parteneriat cu ANIS, printr-un grup de lucru dedicat, ceea ce face ca acest studiu să fie pentru al cincilea an singurul studiu salarial dedicat pieței din România care analizează posturile specifice grupate pe limbaje de software/ tehnologii.

ANIS HR Meetup: Legea Internship vs. Stagii pe Bune

Pe 5 martie, vă invităm la un nou ANIS HR Meetup pe tema „Legea Internship vs. Stagii pe bune”, în cadrul căruia vom discuta despre provocarile generate de Legea Internshipului, în zona de tehnologie. Invitați fireside chat: Anca Grigorescu, Partener bpv Grigorescu Ștefănică vs.

Bioinformatică, Internet of Things, computer vision, cybersecurity, Big Data printre tehnologiile propuse de cadrele didactice premiate la Gala Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a premiat marți, 30 octombrie, în cadrul primei ediții a Galei Bursele ANIS, zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, de la Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Al.

ANIS Meetup: Despre Fiscalitate Si Beneficiile Acordate Angajatilor In Zona Tech

In data de 24 septembrie, va invitam la o noua intalnire marca ANIS Meetup pe teme de fiscalitate, si anume beneficiile acordate angajatilor in zona tech. Specific intalnirilor ANIS Meetup, vom dezbate aceasta tema impreuna cu o echipa de specialisti din domeniu, in cadrul acestei editii formata din Adrian Stoian (Tax Senior Manager) si Silviu Sandache (Director) in cadrul Deloitte Romania.

Dezbatere PIN Magazine – ANIS Meetup Regional

A doua ediție a dezbaterilor PINMagazine este organizată în parteneriat cu ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și are loc la FabLab Iași, pe 26 februarie 2018, începând cu ora 10:00. Temele de discuție de la această dezbatere vor fi implicațiile noului Cod Fiscal în 2018, în special în ce privește transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, și respectiv accelerarea „producției” de talente și abilități.

ANIS Meetup: Transferul contributiilor catre angajati. Modificarile aduse de OUG 3/2018, Bucuresti, 27 feb

Date fiind recentele discuții, atât din zona publică, cât și în interiorul asociației, legate de modificările la Codul fiscal, vă invităm la o nouă ediție ANIS Meetup pe tema „Transferul contribuțiilor către angajați. Modificările aduse de OUG 3/2018”. Invitat: Andreea Mitiriță, Tax Director în cadrul PwC România.

ANIS Meetup: Calibrare pozitii Studiu salarial IT&C Dashboard, 23 ianuarie

Continuam discutiile anterioare pentru realizarea Studiului salarial pentru industria IT&C din Romania – IT&C Dashboard, cu un nou ANIS Meetup in care sa calibram pozitiile incluse in Catalogul de Joburi cu pozitiile existente in companii. Scopul studiului este sa genereze informatii dedicate industriei noastre, rafinate atat pe tehnologii, cat si pe nivel de senioritate.

Aplicații deschise pentru Premiile Industriei de software și servicii IT din România

ANIS a deschis aplicațiile pentru a 3-a ediție a Premiilor Industriei de software și servicii IT din România. Premiile vor fi acordate în cadrul Galei ANIS care va avea loc în 31 ianuarie 2018, la Hotel Radisson din București. Companiile se pot înscrie la următoarele categorii: StartUp-ul anului Programul de Educatie al anului Programul de CSR al anului Proiectul de software outsourcing al anului Produsul software al anului Proiectul de cercetare-dezvoltare al anului Clientul anului Compania anului Juriul Premiilor ANIS va fi condus de Teodor Blidăruș, Președintele asociatiei, și va fi format din reprezentanți ai comunității industriei de software locale și ai unor organizații partenere ANIS.

ANIS Meetup: Modificările din Codul Muncii și Codul Fiscal, Cluj-Napoca, 16 nov

ANIS anunță o nouă întâlnire de comunitate din seria ANIS Meetup la Cluj-Napoca, în care vom discuta despre recentele modificări din Codul Muncii și modificările prognozate la Codul Fiscal. Intâlnirea are loc la Impact Hub Cluj-Napoca, sala Praga (Liberty Technology Park, Str.

ANIS Meetup: Studiu salarial pentru industria IT&C, 26 oct

ANIS pregătește realizarea următoarei ediții a proiectului de Studiu salarial pentru industria IT&C din România – IT&C Dashboard. Scopul studiului este să genereze informații dedicate industriei noastre, rafinate atât pe tehnologii, cât și pe nivel de senioritate. Ca prim pas vă invităm să participați la o întâlnire ANIS Meetup în care să discutăm edițiile anterioare și să rafinăm cele mai importante componente ale studiului, precum și maparea pozițiilor incluse în Catalogul de joburi.