Evenimente și acțiuni ANIS în 2014 – calendar preliminar

Pentru că am primit întrebări de la mai multe companii membre și de la alți parteneri ai asociației, dar și pentru că vrem să obținem sprijinul dumneavoastră pentru diversele proiecte și activități, facem publică o listă preliminară a celor mai importante evenimente și acțiuni planificate deja de ANIS pentru acest an.

Multe dintre aceste acțiuni sunt încă în curs de definitivare împreună cu diverși parteneri implicați. Vă invităm să urmăriți anunțurile noastre prin intermediul sitului și al Newsletterului electronic săptămânal pentru informații actualizate despre toate aceste proiecte.

Daca una sau mai multe dintre acțiuni este de interes pentru organizația pe care o reprezentați, din orice perspectivă – pontețială participare, implicare în definirea conținutului, eventuală sponsorizare – vă invităm să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii. Persoana de contact : Valerica Dragomir, valerica.dragomir@anis.ro.

Pe langă aceste proiecte, evenimentele asociate schemei de certificare ISTQB (cursuri și examene) vor continua conform calendarului anunțat.

 • 15 Aprilie, București, Business Meetings HR – întâlnire informală a directorilor de HR din companiile membre pentru a discuta probleme curente din activitatea de HR
 • 14 Mai, București – Adunarea Generală ANIS
  Eveniment de networking asociat –
  vom invita profesori și companii implicate în proiecte cercetare-dezvoltare)
 • 21-22 Mai, Viena – Eveniment ANIS în parteneriat cu Camera de Comerț a Austrieiîn curs de definitivare. Formatul evenimentului va include prezentare a industriilor din cele 2 țări, prezentări de companii, întâlniri 1-la-1, vizita la companii austriece, (în funcție de disponibilitate).
 • 22-23 Mai, Cluj – B2B Workshop: Cum să faci bani din software (amânat din 27-28 martie) eveniment ANIS training dedicat companiilor și startupurilor interesate să își dezvolte operațiunile și business-ul în zona B-2-B.
 • 4 Iunie, București, ANIS Business Meetings – Outsourcing – întâlnire cu companiile interesate de participarea la evenimente internaționale pentru discutarea unei liste de evenimente și propuneri de formate pentru participare.
 • 11-12 Iunie, București – TopConf – ANIS este partener al acestui eveniment, fiind implicată în track-urile de Product Development & Management și respectiv Leadership
 • 24 Iunie, București –  Eveniment R&D eveniment dedicat companiilor care desfășoară proiecte de cercetare împreună cu facultăți și universități. Vom include prezentări de studii de caz ale companiilor care fac cercetare, pentru schimb de experiență.
 • 25-26 Septembrie, București – SEETEST – Conferința de testare software, organizată în parteneriat cu South East European Testing Board
 • 7 Octombrie, București – Business Meetings – Investiții în IT (TBD)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *