Eveniment IDG Romania – Cloud Computing

IDG Romania are plăcerea să vă invite la evenimentul dedicat Cloud Computing ce va avea loc în data de 10 iunie 2010 la Litexco Știrbei Center, Bucuresti, începând cu ora 9:00. Cloud Computing, alaturi de Virtualizare, reprezintă în mod cert soluțiile de eficientizare a infrastructurilor IT și de reducere de costuri operaționale în toate categoriile de companii.
In cadrul acestei conferințe vom aborda în egală măsură cele trei segmente principale ale Cloud Computing, atât din punctul de vedere al zonei publice, cât și a ceea ce se numește „cloud computing privat”:
 * aplicații
 * platforme
 * infrastructuri
Moderatorul evenimentului va fi domnul Dragoș Manac, Business Development Manager la Sinergetic Clouds. Vom încerca, împreună cu dumneavoastră, partenerii noștri, să răspundem la câteva întrebări: care este viabilitatea reală în business a Cloud Computing? Care sunt cele mai importante zone de costuri care se reduc odată cu implementarea acestei soluții? Ce presupune conceptul „on-demand” pentru Cloud? Care sunt cele mai populare interfețe/platforme de utilizator? Ce servicii furnizează vendorii de infrastructură? Este Cloud Computing soluția optimă și în contextul crizei economice? Care ar fi vulnerabilitățile? Desigur că întrebările pot să continue. Ne propunem să includem în agenda evenimentului și o dezbatere care să răspundă la aceste întrebări (și la altele) odată cu prezentarea unor studii de caz.
Vă invităm așadar să ne fiți alaturi și la acest eveniment! Cititorii revistei ComputerWorld Romania se pot înregistra gratuit aici: http://idgcloud.eventbrite.com/.
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *