Dupa 11 ani în România, PAC este acum oficial alături de ANIS | After 11 years in Romania, PAC is now official partner of ANIS

[lang_ro]Pierre Audoin Consultants (PAC) a publicat în 1999 primul studiu realizat vreodată despre industria de soft şi servicii informatice din România. De-atunci, zeci de companii din Europa de Est au beneficiat de analizele de piaţa şi serviciile de consultanţă strategică ale echipei PAC din România.

La începutul anului 2010, ANIS şi PAC decid să formalizeze o colaborare începută cu mulţi ani în urma şi să aducă un plus de valoare companiilor de soft şi servicii informatice din România prin facilitarea accesului la analizele PAC şi prin participarea activă a PAC la activitatea ANIS.

Astfel, PAC doreşte să răspunda nevoilor de informare, ghidare şi promovare ale  membrilor ANIS, mai ales într-o perioada dificilă cum este cea dintre un an 2009 de criza profundă şi un an 2010 dominat de nesiguranţă, resurse financiare sensibil diminuate şi un cadru politico-social încordat.

Punând la dispoziţia membrilor ANIS studiile PAC într-o formulă adaptată mărimii fiecărei companii, credem că se realizează o dorinţă mai veche a conducerii ANIS, şi anume aceea de a ajuta efectiv companiile din domeniu şi a recompensă într-un nou mod fidelitatea şi eforturile depuse pentru dinamizarea asociaţiei ce poate reprezenta realmente industria de soft şi servicii informatice din România.

In speranţa unei colaborări de lungă durată şi a satisfacţiilor reciproce, vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă rog să nu ezitaţi să mă contactaţi prin orice mijloace vă este comod.

Eugen Schwab-Chesaru

Partner & Managing Director

Pierre Audoin Consultants (PAC)

Eastern Europe

 

Puteţi consulta aici oferta PAC pentru studii „off-the-shelf” cu preţuri speciale pentru membrii ANIS, în funcţie de valoarea business-ului.[/lang_ro]

[lang_en]The content of this page is available only in Romanian.[/lang_en]