Dezvoltatorii de aplicatii pot accesa gratuit echipamente Samsung in valoare de 15000 de euro la Impact Hub Bucharest

Pe 1 noiembrie 2017, Impact Hub Bucharest si Samsung Romania au lansat Changeneers, proiectul prin care incercam sa conectam pasionatii de tehnologie si provocarile sociale cu care ne confruntam astazi.

Pana acum, au inceput seria de meetup-uri cu tema riscurilor la care este supus Bucurestiul in cazul unui cutremur puternic si continua in ianuarie cu tema provocarilor cu care se confrunta persoanele cu deficiente de vedere cand folosesc transportul in comun.

Au incheiat prima etapa a competitiei Changeneers Challenge cu peste 40 de solutii inovatoare inscrise si urmeaza sa anunte cei 10 finalisti.

Cea de-a treia componenta a proiectului este Makerspace-ul Changeneers, pe care il anunta deschis oficial! Dezvoltatorii de aplicatii mobile isi vor putea testa ideile sau prototipurile direct pe echipamente Samsung in valoare totala de aproximativ 15.000 de euro, puse la dispozitie gratuit, in spatiul Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi.

Fiecare persoana/echipa poate accesa, timp de 16 ore pe luna:

  • camere 360
  • headeset-uri VR
  • un e-board (Samsung DM65E-BR, 65”)
  • smartwatch-uri (S3 Classic)
  • telefoane (S8, S7 si J5)
  • tablete (Galaxy Tab S3 9.7”)

Makerspace-ul ofera atat un spatiu de testare individual, cat si posibilitatea de a organiza intalniri pentru utilizatori reali si de a obtine feedback direct. Pentru a utiliza echipamentele, este necesara inscrierea pe site-ul Changeneers, aici. Programul este luni-vineri, 09:00 – 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *