Dezbaterea Smart City 2017-2020, 16 Mai 2019, București

Dezbaterea Smart City 2017-2020, organizată pe data de 16 mai la București, la Hotel Pullman, Sala New York, este dedicată dezvoltării orașelor cu ajutorul noilor inovații digitale. Dezbaterea reprezintă o platformă de discuții constructive, de informare despre cele mai noi tehnologii folosite, de promovare și de stabilire a unor noi parteneriate.

În agendă au confirmat până acum participarea reprezentanții unor Primării importante și firme care oferă soluții pentru orașe și comunități, iar alții sunt în curs de confirmare. O secțiune importantă este alocată start-up-urilor care vor să se promoveze și să obțină finanțare. Acestă secțiune este susținută de OrangeFAB. Start-up –rile care doresc să susțină prezentări sunt rugate să trimită o solicitare spre aprobare la smartcity@concordcom.ro

În sală sunt așteptați să participe reprezentanți de Primării din țară și din București  – Ilfov, companii de utilități și organizații din subordinea Primăriilor,  furnizori de soluții smart city, mediul universitar și de cercetare, organizații patronale.

Detalii despre eveniment aflaţi accesând: https://smartcity.concordcom.ro/smartcitymai2019/