Studiul ANIS: Software și servicii IT în România

Studiul este disponibil spre cumpărare pentru membri ANIS şi orice alte organizaţii interesate de informaţiile incluse. Membrii ANIS beneficiază de o reducere de 40% din preţul studiului.

Pentru a comanda studiul, vă invităm să descărcaţi formularul de comandă şi să urmaţi instrucţiunile incluse. Opțiunea de comandă și plată online pentru studiu va fi activată în perioada următoare.

Despre metodologia de realizare a studiului
Pentru informațiile cantitative folosite în acest raport, IDC a folosit programele de cercetare standard și servicii de culegere de informații asupra industriei de software și servicii IT din Europa Centrală și de Est, inclusiv România.

In plus, IDC, în colaborare cu ANIS, a dezvoltat un chestionar cantitativ care a a fost aplicat unui număr de 201 companii care au ca obiect de activitate dezvoltarea de produse software sau de aplicații executate la comandă.  Companiile au fost selectate din bazele de date care includ companiile de dezvoltare software din România. Interviurile pentru aplicarea chestionarului au fost desfășurate în perioada iunie-august 2013.

 Pentru mai multe detalii puteţi lua legătura cu: Ioana Constantin –  ioana.constantin@anis.ro, 021-3121397.