Echipa executivă


Valerica Dragomir

Director executiv

Valerica lucrează pentru ANIS din 2001 si este Director Executiv din 2005. A fost implicată în planificarea strategică a tuturor evenimentelor organizate de ANIS - soft21.ro, Business Club ANIS, IT Café, participarea românească la CeBIT Hanovra (din 2005) - şi a celorlalte proiecte ale asociaţiei.


Alexandru Timiș

Public Affairs Director

Începând din luna martie 2015, Alex s-a alăturat echipei ANIS în calitate de Advocacy Manager. Cu experiență în zona de public affairs și strategic communications, Alex promovează interesele membrilor Asociației în relația cu autoritățile române și alți actori din spectrul decizional.


Laura Pârvu

Training Programs Manager

Laura face parte din echipa ANIS din mai 2008 și se ocupă de coordonarea și organizarea cursurilor și examenelor ISTQB, atât Foundation cât și Advanced. Laura se ocupă și de planificarea tuturor proiectelor ISTQB, actuale și în curs de dezvoltare, precum și de relația cu participanții și trainerii.


Roxana Seșcioreanu

Operations Manager

Roxana face parte din echipa ANIS din aprilie 2015 şi  coordonează activitatea administrativă, se ocupă de detaliile operaţionale şi asigură asistenţa pentru proiectele curente ale asociaţiei.


Alexandra Șerban

Events Manager

Începând din luna iunie 2018, Alexandra a preluat partea de organizare a evenimentelor ANIS. Având experiență în gestionarea evenimentelor de tip B2B, Alexandra se va ocupa și de coordonarea și dezvoltarea evenimentelor partenere ANIS.