Comunicate de presă


Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie

București – Septembrie 2019 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, anunță că a doua ediție a programului Bursele ANIS va premia 12 cadre didactice cu câte 5.000 de euro. Data limită de înscriere este 15 septembrie.

Reacție ANIS în legătură cu declarațiile președintelui PNL, Ludovic Orban, referitoare la scutirea de impozit pe veniturile programatorilor

Reiterăm faptul că facilitatile fiscale au făcut și mențin industria IT românească competitivă, într-o cursă cu alte țări care oferă programatorilor impozit pe venit 0, precum Ucraina, Polonia sau Belarus. Deficitul de forță de muncă din IT la nivelul UE este atât de mare, încât, o astfel de măsură ar putea avea ca rezultat o reducere masivă a specialiștilor din țară, deci un impact economic major.

Poziția ANIS la declarația ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale referitoare la strategia națională pentru Inteligență Artificială

  ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a luat act de declarația ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, domnul Alexandru Petrescu, referitoare la elaborarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale. ANIS susține dezvoltarea de produse software românești bazate pe Inteligență Artificială (AI) și adoptarea la nivel național a tehnologiei AI pentru stimularea economiei locale.

Industria tech lansează ediţia 2019 a programului de Burse pentru cadre didactice

  Astăzi lansăm cea de a doua ediție a programului Bursele ANIS, destinat stimulării abilităților de predare ale cadrelor didactice tinere, încurajarii studierii tehnologiilor emergente, precum şi recunoașterii metodelor inovative de predare. Data limită de înscriere este 15 septembrie.     Programul Burse ANIS, a fost lansat în anul 2018 la iniţiativa ANIS şi a reprezentanţilor celor mai puternice centre universitare pentru a stimula eforturile cadrelor didactice şi a tehnicilor de predare inovative, precum şi introducerea în curricula universitară a celor mai noi evoluţii din industrie.

Industria tech a premiat cele mai bune companii, proiecte și produse IT din 2018

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea ediție a Galei ANIS, un eveniment care marchează 20 de ani de existență a asociației și în cadrul căruia au fost premiate cele mai bune companii, proiecte și produse IT.

Up România şi ANIS au încheiat un parteneriat strategic pentru oferirea unor soluţii de motivare inovatoare angajaţilor din IT

Up România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa emitenţilor de bilete de valoare din România, şi ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii, au încheiat un parteneriat exclusiv cu obiectivul de a crea pentru angajaţii din industria tech soluţii personalizate de motivare.

Colliers International devine partener strategic pe consultanță imobiliară al ANIS

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a devenit partener strategic de real estate al ANIS, asociaţia patronală a industriei de software şi servicii din România, ce reunește peste 130 de companii membre, cu un total de aproximativ 38.000 de de angajați.București, 19 februarie 2019 – Compania de consultanță imobiliară Colliers International a devenit partener strategic de real estate al ANIS, asociaţia patronală a industriei de software şi servicii din România, ce reunește peste 130 de companii membre, cu un total de aproximativ 38.000 de de angajați.

Gabriela Mechea este noul Director Executiv al ANIS

București – Ianuarie 2019 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, are, începând cu 14 ianuarie 2019 un nou Director Executiv, în persoana Gabrielei Mechea, care o va înlocui pe Valerica Dragomir. După 17 ani în calitate de Director Executiv al ANIS, Valerica Dragomir își va continua traseul profesional în afara organizației.

Bioinformatică, Internet of Things, computer vision, cybersecurity, Big Data printre tehnologiile propuse de cadrele didactice premiate la Gala Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a premiat marți, 30 octombrie, în cadrul primei ediții a Galei Bursele ANIS, zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, de la Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Al.

RetailArena2018: Tech. Community. Experience

Ultimele zile de înscrieri la conferința toamnei pe retail: două zile de discuții și workshopuri dedicate industriei Două zile de prezentări, studii și dezbateri, 25 de speakeri, manageri ai celor mai importate companii din retail, FMCG, marketing și alte industrii conexe și workshopuri susținute de profesioniști în domeniu sunt principalele highlighturi ale ediției din acest an a RetailArena, cea mai mare conferință de business dedicată industriei de retail, care va avea loc pe 24 și 25 octombrie, la Hotel Sheraton, București.