Despre noi

Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii – ANIS este o asociaţie patronală de sector, nonguvernamentală şi nonprofit care reprezintă producătorii de software şi furnizorii de servicii asociate din România.

Asociaţia este alcătuită din peste 100 de companii membre care se întâlnesc în cadrul Adunării Generală anual. ANIS este condusă de Consiliul Director, în componenţa căruia se află un Preşedinte şi 8 Vicepreşedinţi. Activitatea curentă a asociaţiei este administrată de echipa executivă.

Ce facem mai precis ?

  • Informăm: prin site, Newsletter, blog, fluxul Twitter, Grupul de pe LinkedIn
  • Educăm: indirect, prin seminarii, şi direct, prin cursuri (Sales, Product Management & Marketing, Schema ISTQB pentru testeri software, alte cursuri punctuale)
  • Facilităm interacţiunea între membri, dar şi cu clienţii, prin intermediul evenimentelor formale şi informale pe care le organizăm
  • Concentrăm interesele membrilor noştri şi ale industriei în general în legătura cu chestiunile care vizează buna funcţionare a companiilor
  • Promovăm industria românească de profil, în general, şi pe membrii nostri în special, pe piaţa internaţională

Pentru informaţii detaliate despre activitatea şi proiectele noaste, despre beneficiile aderării la ANIS şi despre procedura de înscriere în asociaţie, vă invităm să ne contactaţi.