Delegație companii IT norvegiene – Cluj, 1-3 iunie 2010

Ambasada Norvegiei la București, Secția comercială, împreună cu ANIS anunţă organizarea unui eveniment cu participarea unei delegaţii de firme norvegiene din domeniul IT, în România.

Deplasarea este finanțată în cadrul unui proiect de asistență pentru dezvoltare derulat de Guvernul Norvegian în beneficiul României, care are ca obiectiv dezvoltarea relațiilor comerciale între companii norvegiene și românești.

Vizita va avea loc în perioada 1-3 iunie și se va desfășura în orașul Cluj. Se estimează că firmele norvegiene participante vor acoperi domeniile „mobile communications” și „entertainment”, fără să se limiteze la acestea.

Programul va include:

  • un eveniment de prezentare a contextului celor 2 industrii și a companiilor românești și norvegiene participante
  • o sesiune de matchmaking,
  • vizite în cadrul unor companii românești pre-selectate,
  • vizite la Universitățile de specialitate din Cluj (opțional).

 Procesul de organizare a evenimentului presupune următorii pași:

  1. anunțul preliminar referitor la eveniment
  2. exprimarea interesului din partea companiilor românești, prin transmiterea unor informații preliminare – termen: 14 mai
  3. selectarea companiilor norvegiene care vor participa la eveniment – termen: 17 mai
  4. selectarea companiilor românești care vor fi invitate să participe la eveniment – termen: 21 mai
  5. transmiterea profilelor detaliate din partea companiilor românești și norvegiene participante la eveniment – termen: 28 mai

IMPORTANT: Selecția companiilor se va face de către Secția comercială a Ambasadei Norvegiei, cu sprijinul ANIS în ce privește companiile românești.

Vă invităm să aveţi în vedere şi să respectaţi termenul de 14 mai pentru confirmarea interesului dvs. pentru acest eveniment.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la eveniment şi pentru a primi formularul de pre-înscriere, puteţi lua legătura cu  Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS la v.dragomir[at]anis.ro.

Etichete: ,